@dymel: ekologiczne kola, pewnie zamiast plastiku jest kukurydza i jakies trawy, toyota przez to musiala wymieniac przewody bo kuny je za bardzo lubiły :)
@dymel: czesto tak wygladaja karbonowe elementy, piankowy srodek i warstwa carbonu ;) tez bylem zdziwiony jak 1 raz widzialem carbonowa czesc w innym sporcie a tam w srodku pianka ;) a to topowy model
@mmmmmmmmmmmmmm: ciekawe, nie wiedziałem o tym - wydaje się w sumie logiczne choćby z powodu wody. Na zdjęciu dziwne że w ogóle nie widać tutaj rozrywanych włókien, myślałem że charakterystycznie to wygląda.
@dymel: mysle ze to warstwa carbonu a w srodku jakis material i to wlasnie glownie to jest rozrzucone chyba ze to jakies fejkowe mavici ale szprychy areo to chyba nie ;)
@dymel: Ale że ptak w--------ł rower??? wiem, trzeba sprobowac połączenia ptak + bankomat. Moze troche bardziej czasochlonne niz konwencjonalne wysadzenie ale za to prawdopodobnie mniej przypałowe
źródło: comment_1637437944yhA7WrjiFQFGBPTkyftUxe.jpg
Pobierz@mmmmmmmmmmmmmm: myślę że nie z tego powodu zejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
wiem, trzeba sprobowac połączenia ptak + bankomat. Moze troche bardziej czasochlonne niz konwencjonalne wysadzenie ale za to prawdopodobnie mniej przypałowe
@Damixi: ramy rowerowe są puste zawsze