Aktywne Wpisy
O co chodzi psychiatrom tak naprawdę? Niech mi to ktoś wytłumaczy najprościej jak się da.
Po ponad 2 miesiąca czekania na wizytę usłyszałem tylko że:
- Lekarz nie będzie mnie leczy
-Jest jakiś nienazwany ośrodek na drugim końcu polski który może mi pomóc, bez szczegółowy
-Mam spadać i radzić sobie samemu
Odpowiedziałem, że ok nie nie jestem wyjątkowy i szczególnie żeby każdy musiał mnie leczyć ale skoro nie mam zapewnione dalszej terapii,
Po ponad 2 miesiąca czekania na wizytę usłyszałem tylko że:
- Lekarz nie będzie mnie leczy
-Jest jakiś nienazwany ośrodek na drugim końcu polski który może mi pomóc, bez szczegółowy
-Mam spadać i radzić sobie samemu
Odpowiedziałem, że ok nie nie jestem wyjątkowy i szczególnie żeby każdy musiał mnie leczyć ale skoro nie mam zapewnione dalszej terapii,
Runaway28 +16
#przegryw wiem że to niepopularne na tagu jednak szkoda mi różowego paska na swój sposóbm mianowicie piszę o Lunie co odpadła już z eurowizji. Mimo tego że jest femoidem naczytałem się masę negatywnych komentarzy na temat jej wygladu. Nawet w jej wypadku byciem różową nie chroni jej przed ostracyzmem społecznym, nie licząć spermiarzy co by roochali co kolwiek co ma otwór między nogami. Ciekawe co to by było gdyby była chuopem...( ͡
No to odchodzę z poker face. Po 100 metrach się jakieś kilkanaście sekund poryczałem xDD; nie wiem nawet dlaczego. Doszedłem na siłownie musiałem z 30 minut się uspokoić zanim zacząłem trening, który był później strasznie #!$%@?.
Swoją droga WTF jakim cudem można aż tak nie ogarniać jako opiekunki dzieci, ludzie wszystko ma swoje granice. A co jakby coś poważnego się stało? Zresztą sam mam 5latkę.
Dlaczego po takim czasie piszę, a bo właśnie dostałem nowy telefon, bo właśnie przez niego nie nagrywałem na YT/IG materiałów jak Wam zapowiadałem i akurat mi się przypomniało.
#pierwszapomoc #przedszkole #szkola #wycieczka #zdrowie #padaczka
Jak? ( ಠ_ಠ)
@Kasahara: Poryczałeś się o jednego 7daysa? LoL ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli się przewrócił to należało by zadzwonić i sprawdzić czy nie doszło do urazu np. głowy i prześwietlić - czasem może coś się stać, że niby jest dobrze a za X-XX h trup . Nie jestem pewien na 100 % swojej odpowiedzi, ale mój tata od zawsze jest nauczycielem PO + pierwsza pomoc + kilka innych spraw z tym związanych i coś tam z domu wyniosłem. Jednak niektóre zalecenia zmieniają
Siostrze pierwszy raz w szkole na w-fie zaczęło bić szybciej serce i to nie były jakieś jej widzimisię bo jej się nie chciało czy coś
@Kasahara: ty nie masz czasami na drugie Łukasz? #pdk
@Kasahara: Jeżeli to nie bait, to Wojewoda właściwy dla miejsca zdarzenia odpowiada za to i masz prawo od niego żądać od niego nowego telefonu lub zwrotu kosztu poprzedniego. Tak samo jak za uszkodzenie kurtki (jeśli doszło do trwałego uszkodzenia).
@Kasahara: normalne, musiałeś być na chłodno kiedy działa sie akcja więc wszystkie emocje z ciebie wyszły po wszystkim na raz. Bardzo zdrowa reakcja.