Wpis z mikrobloga

Na początku roku dużo naczytałem się na temat #minoxidil który pomaga na #zarost #broda a z racji, że w wieku 25 lat prawie nic mi nie urosło na twarzy a zawsze chciałem mieć fajny zarost stwierdziłem, że nic nie zaszkodzi spróbować. Na reddit lub youtubie często przedstawiane są efekty po 3 miesiącach. U mnie po 3 miesiącach było już widać efekty w postaci nowych włosków ale to nie było to samo więc stosowałem minoxidil dalej. Jestem bardzo zadowolony i według mnie udało się nawet wyjść z #przegryw na #wygryw Dodaje zdjęcie porównacze luty vs listopad () #niebieskiepaski #pokazmorde
beerus - Na początku roku dużo naczytałem się na temat #minoxidil który pomaga na #za...

źródło: comment_1637406376CWURWLDtpUySQ15CQDtgyW.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beerus: wiem że inne światło i pewnie kwestia opalenizny ale wydaje mi się że masz sińce pod oczami na prawym zdjeciu, po minoxie może się tak robić
  • Odpowiedz
  • 1
@Reevder: przy stosowaniu minoxa nie zauważyłem żeby więcej włosów mi wypadało jeśli chodzi o sińce to faktycznie mam tam lekko zaczerwieniony mały obszar (wydaje mi sie że to przez dermaroller) i faktycznie przy stosowaniu tej kuracji chyba zdażyło mi się dwa razy że miałem większe zaczerwienie na lewym boku zawsze.
  • Odpowiedz
@beerus: o k---a jestem w szoku... myslisz ze z bardziej gownianego zarostu niz Ty miales (gdzies z polowe miej wlosow na polikach,praktycznie tylko szyja mi rowno zarasta ) mozna cos ugrac ?
  • Odpowiedz