Wpis z mikrobloga

Na początku roku dużo naczytałem się na temat #minoxidil który pomaga na #zarost #broda a z racji, że w wieku 25 lat prawie nic mi nie urosło na twarzy a zawsze chciałem mieć fajny zarost stwierdziłem, że nic nie zaszkodzi spróbować. Na reddit lub youtubie często przedstawiane są efekty po 3 miesiącach. U mnie po 3 miesiącach było już widać efekty w postaci nowych włosków ale to nie było to samo więc stosowałem minoxidil dalej. Jestem bardzo zadowolony i według mnie udało się nawet wyjść z #przegryw na #wygryw Dodaje zdjęcie porównacze luty vs listopad () #niebieskiepaski #pokazmorde
beerus - Na początku roku dużo naczytałem się na temat #minoxidil który pomaga na #za...

źródło: comment_1637406376CWURWLDtpUySQ15CQDtgyW.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kreation: nie jest, głupoty gada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jerry664: Używam tylko kartacza
@azsym: Ze skutków ubocznych to pojawiło mi się więcej włosów na przedramieniach oraz dłoniach (ale mi to nie przeszkadza ale innym może) oraz minox wysusza skórę przez co się łuszczy więc kartacz obowiązkowo musi być żeby podczas zwykłego podrapania się po twarzy nie prószyło jakby śnieg padał xd
  • Odpowiedz
@beerus: Goliłeś się w czasie stosowania tego preparatu? Albo skracałeś zarost? Czy nic a nic?
Swoją drogą mega dobrze to wygląda, zainspirowałeś mnie do tego, żeby samemu się zainteresować tematem :D
  • Odpowiedz
  • 0
@beerus git tylko ja k---a teraz wyrownaj mordo boś cygan rumcajs vel kloszard znajdź linie która spełni twoje oczekiwania i pociagnij od niej prostą albo lekko pochyłą linię aż do baków. Jak samemu nie wiesz jak to ogarnąć to idz do barbera. Elo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@beerus: a próbowałeś wcześniej zapuszczać brodę bez preparatów? Gdzieś czytałem że u niektórych na sensowny wygląd brody trzeba czekać ponad pół roku a potem już z górki
  • Odpowiedz
@woho31: Aż musiałem zapytać google co to jest mewing. Nie stosowałem tego ale tak schudłem. Zdjęcie ze słabym zarostem robiłem w lutym jak już byłem kilka miesięcy na masie przez wiosne i lato robiłem redukcję i zrzuciłem ok 7 kg więc pewnie dlatego taka różnica chociaż już od 2 miesięcy jestem ponownie na masie xd
  • Odpowiedz