Aktywne Wpisy

MaxWalonkoo +90
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

mrsopelek +212
Widły w plecach to ja czuję po zobaczeniu tej ceny #pizza
źródło: obraz_2025-07-11_151123521
Pobierz

#dziendobry #koronawirus #covid19 #heheszki #polska
źródło: comment_1637217249kevzZlrgTfIgLfveEQ45Yq.jpg
PobierzBardzo głęboka alegoria
@StaryPijanyWyjadacz: nie do śmierci tylko do czasu kiedy to my będziemy kontrolować sytuację, a nie sytuacja nas ¯\(ツ)_/¯
@Wlasciciel_prawakow: czyli jeszcze dwa tygodnie ¯_(ツ)_/¯
@Wlasciciel_prawakow: to się trochę kłóci z tym twoim wywodem o zmianie zdania i okoliczności. Czyli jak wszyscy by się zaszczepili to nie byłoby wirusa tak?
@StaryPijanyWyjadacz: powodzonka
@Mam-na-imie-Porucznik: nie... gdyby wszyscy się zaszczepili i przestrzegali najprostszych zasad czyt. nie wkładaj brudnych rąk do mordy, a jak wchodzisz do sklepu / tramwaju / autobusu to załóż na 15 min maskę to liczba zgonów / hospitalizacji byłaby mniejsza i wtedy wystarczyłoby skupić się na ochronie najsłabszych, a nie tak jak teraz gdzie jedni chcą dbać o siebie i innych, a
@Wlasciciel_prawakow: no dokładnie, nie da się raczej tego powstrzymać już. a liczba zaszczepionych + ozdrowieńców jest na tyle duża, że doszliśmy do 70-80% społeczeństwa z przeciwciałami. ile ma być, żeby z tym skończyć?
@kubelek_klasik: mnie? Wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°)