Aktywne Wpisy
rales +212
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +92
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
Wygrałem słuchawki w rozdajo i właśnie je odebrałem z Paczkomatu. Poza słuchawkami Blitzwolf BW-GH1 Pro znalazłem również mnóstwo gadżetów - torba na zakupy, koszulka firmowa, otwieracz do piwa (żeby opić wygraną), piłeczkę, paczusię Haribo i firmowe wlepy!
Testu słuchawek chwilowo nie będzie bo niestety nie posiadam w domu adaptera z combo jack'a ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polecam hotshops.pl, gdzie możecie ustrzelić wiele okazji, a będąc aktywnymi użytkownikami wymienić punkty na nagrody z katalogu (między innymi na takie same słuchawki).
#hotshops #rozdajo #chwalesie
Nie miałem pojęcia bo nie stalkowałem xD Mogę Cię zapewnić, że to tylko Twoja teoria. Jeżeli będziesz chciał się upewnić to odpowiednio studiując moje wpisy/komentarze z łatwością namierzysz moje dane i zobaczysz, że nazwisko nie ma prawa być zbieżnym. Pozdro!
Spokojnie, wszystkim wysyłamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aż tylu gadżetów nie potrzebuję, żeby je sobie samemu wysyłać xD
Na 11.11 mieliśmy kilka kuponów z najniższą w historii ceną na produkt na BF też takie będą.
Deale sami wyszukujemy lub podsyłają je nam sklepy ale to użytkownicy ocenią czy są na tyle warte aby okazja wbiła się w HOT
Plus sklepy współpracujące z serwisami wysyłają tym serwisom newslettera z okazjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)