Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@hotshops_pl dostarczył ʕʔ

Wygrałem słuchawki w rozdajo i właśnie je odebrałem z Paczkomatu. Poza słuchawkami Blitzwolf BW-GH1 Pro znalazłem również mnóstwo gadżetów - torba na zakupy, koszulka firmowa, otwieracz do piwa (żeby opić wygraną), piłeczkę, paczusię Haribo i firmowe wlepy!

Testu słuchawek chwilowo nie będzie bo niestety nie posiadam w domu adaptera z combo jack'a ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Polecam hotshops.pl, gdzie możecie ustrzelić wiele okazji, a będąc aktywnymi użytkownikami wymienić punkty na nagrody z katalogu (między innymi na takie same słuchawki).

#hotshops #rozdajo #chwalesie
MentorPL - @hotshops_pl dostarczył ʕ•ᴥ•ʔ

Wygrałem słuchawki w rozdajo i właśnie je o...

źródło: comment_1637082096pWyoDkARfZXcfeSuBgRmMR.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@detective007: Nick widzę trafiony - detektyw ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Nie miałem pojęcia bo nie stalkowałem xD Mogę Cię zapewnić, że to tylko Twoja teoria. Jeżeli będziesz chciał się upewnić to odpowiednio studiując moje wpisy/komentarze z łatwością namierzysz moje dane i zobaczysz, że nazwisko nie ma prawa być zbieżnym. Pozdro!
  • Odpowiedz
@hotshops_pl wierze, chociaż przy waszym kapitale firmy to chyba te gadżety w całości go zjadły. a zamierzacie samemu jakieś deale od siebie dodawać, cy wszystko będzie zrzynką z peppera? konkurencja spoko ale samo skopiowanie strony 1:1 (ux to masakra) i dodanie nagród to imo zły pomysł. lepiej wystartować z nowym pomysłem
  • Odpowiedz
@detective007: Tak mamy ekskluzywne kupony, i będziemy mieć na Black Friday ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na 11.11 mieliśmy kilka kuponów z najniższą w historii ceną na produkt na BF też takie będą.
Deale sami wyszukujemy lub podsyłają je nam sklepy ale to użytkownicy ocenią czy są na tyle warte aby okazja wbiła się w HOT
  • Odpowiedz
@detective007: Każdy sklep ma zakładkę ze stroną promocyjna lub bloga na którym informuje o promocjach i przecenach. Wiec sie nie dziw ze te same okazje pojawia sie na kilkunastu serwisach z promocjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Plus sklepy współpracujące z serwisami wysyłają tym serwisom newslettera z okazjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I teraz dostaliśmy zgłoszenie o skopiowanej okazji z innego serwisu, co jest niezgodne z naszym regulaminem, użytkownikowi zostały odjęte punkty a jego okazje usunięte.
  • Odpowiedz