@Syn_Diabla: wy naprawdę myślicie, że tak rozmawiają ludzie? Gdzie widzieliście takie rozmowy? Rozumiem, że nie utrzymujecie międzyludzkich kontaktów ale przecież są filmy, książki...
@Mokrysiusiak3 Bo normalne pytanie zniknie w tłumie. Jak laska dostaje 12-20 wiadomości dziennie z "hej, co tam?" (czyli tak jak rozmawiają normalni ludzie) to musisz być oryginalny. Duża część młodych dziewczyn ma trywialne poczucie humoru, dokładnie na poziomie tego pytania więc dla mnie pomysł dobry.
@nieprawdziwymirek: to sa wlasnie te parady n0rmikow. Raz mowia, ze trzeba byc kreatywny I nieliniowy w pierwszej wiadomosci a potem gadaja ze to krindz. Ludzie obudzcie się, te aplikacje sa tylko i wylacznie dla kobiet. Zwykly chlopak nie ma czego tam szukac
Bo normalne pytanie zniknie w tłumie. Jak laska dostaje 12-20 wiadomości dziennie z "hej, co tam?" (czyli tak jak rozmawiają normalni ludzie) to musisz być oryginalny.
@superkarol wystarczy spełniać pierwszą zasadę w podrywaniu dziewczyn i pisać do tych co normalnie wyglądają zamiast do karynek i juleczek, to odpiszą nawet na głupie "hej".
@Syn_Diabla: A mi trudno powiedzieć jak to jest z takimi lakonicznymi odpowiedziami. Jedna taka mi odpisywała bardzo krótko, ale dała się zaprosić na parę randek i nie nudziliśmy się. ¯\_(ツ)_/¯
@kopyta_doskonale: no pytanie jest obiektywnie cringowe i tyle. Ja tam nie slyszalem, by sie duzo lasek dalo wyrwac na bycie cringowym. No musialbym zdjecie/opis panny dostac, by cos do tego rzucic. Zreszta co ja bede sprawdzone rzeczy sprzedawal :P No dobra, mozna nawet napisac jak panna ma jakies zajebiste krajobrazy i rzucasz, ze fajne widoki i nie chodzi o gory. Ona cos tam sie usmiechnie i przechodzisz do normalnej gadki,
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
Jaki przegryw? Panie mi to ostatnim czasem nawet nie odpisują na pierwszą wiadomośćxddd
Komentarz usunięty przez autora
@superkarol wystarczy spełniać pierwszą zasadę w podrywaniu dziewczyn i pisać do tych co normalnie wyglądają zamiast do karynek i juleczek, to odpiszą nawet na głupie "hej".
@nieprawdziwymirek: mylisz luz z bajerą i dynamiczniactwem
Jedna taka mi odpisywała bardzo krótko, ale dała się zaprosić na parę randek i nie nudziliśmy się. ¯\_(ツ)_/¯
No musialbym zdjecie/opis panny dostac, by cos do tego rzucic. Zreszta co ja bede sprawdzone rzeczy sprzedawal :P
No dobra, mozna nawet napisac jak panna ma jakies zajebiste krajobrazy i rzucasz, ze fajne widoki i nie chodzi o gory. Ona cos tam sie usmiechnie i przechodzisz do normalnej gadki,