Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 248
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Mokrysiusiak3 Bo normalne pytanie zniknie w tłumie. Jak laska dostaje 12-20 wiadomości dziennie z "hej, co tam?" (czyli tak jak rozmawiają normalni ludzie) to musisz być oryginalny. Duża część młodych dziewczyn ma trywialne poczucie humoru, dokładnie na poziomie tego pytania więc dla mnie pomysł dobry.
  • Odpowiedz
  • 0
Bo normalne pytanie zniknie w tłumie. Jak laska dostaje 12-20 wiadomości dziennie z "hej, co tam?" (czyli tak jak rozmawiają normalni ludzie) to musisz być oryginalny.

@superkarol wystarczy spełniać pierwszą zasadę w podrywaniu dziewczyn i pisać do tych co normalnie wyglądają zamiast do karynek i juleczek, to odpiszą nawet na głupie "hej".
  • Odpowiedz
@Syn_Diabla: A mi trudno powiedzieć jak to jest z takimi lakonicznymi odpowiedziami.
Jedna taka mi odpisywała bardzo krótko, ale dała się zaprosić na parę randek i nie nudziliśmy się. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kopyta_doskonale: no pytanie jest obiektywnie cringowe i tyle. Ja tam nie slyszalem, by sie duzo lasek dalo wyrwac na bycie cringowym.
No musialbym zdjecie/opis panny dostac, by cos do tego rzucic. Zreszta co ja bede sprawdzone rzeczy sprzedawal :P
No dobra, mozna nawet napisac jak panna ma jakies zajebiste krajobrazy i rzucasz, ze fajne widoki i nie chodzi o gory. Ona cos tam sie usmiechnie i przechodzisz do normalnej gadki,
  • Odpowiedz