Aktywne Wpisy
kwmd +865
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz
Megasuper +232
Ci rolnicy to wstydu nie mają. Proszą o pomoc bo zbiory duże xD
źródło: temp_file1332029635011204532
Pobierz

No i tak jej "odpisywałem" jak faja przez prawie 10 lat. No... czyli nie odpisałem w końcu. Ciężko to wytłumaczyć. Dużo w tamtym czasie miałem na głowie – tak to jakoś wszystko odkładałem i odłożyłem w końcu na dobre do szuflady na 9 lat z okładem. Nie mam w zasadzie zbyt wiele na swoje usprawiedliwienie. W międzyczasie usunęła konto na Wykopie i to już dość dawno – ostatnie wpisy znajduję właśnie z 2012. W każdym razie, o ile dobrze kojarzę, to ona raczej była dość rozpoznawalna wśród społeczności. Nie była na pewno takim typowym no-name, więc stara wykopowa gwardia pewnie by skojarzyła jej nick. Ale sam list wracał do mnie co jakiś czas, jak jakaś nieodrobiona praca domowa i zdecydowanie jeden z tych wyrzutów sumienia, których bardzo chciałem się pozbyć.
No i odnalazłem go – był w jednym z pudełek z moimi pamiątkami zebranymi w podróży przez życie. Na kopercie jest jej adres. Napisałem dziś odpowiedź już niemalże po dekadzie xD, a jutro (de facto dziś – jest już prawie 2 godziny po północy) zamierzam to wysłać.
Jestem ciekaw, czy jeszcze tam mieszka, a jeśli nie, to czy ten list mimo wszystko zostanie jej przekazany. Z tego co widzę, to jest to dom jednorodzinny, więc niekoniecznie było to wynajmowane studenckie mieszkanie. Być może podała swój adres domowy. No i ciekawe, czy w ogóle żyje xD
Jak tak poczytałem, co pisała i powspominałem tamte czasy na Wykopie, to poczułem #feels i zdecydowałem, że się z Wami tym podzielę. Wtedy na #wykop było zdecydowanie dużo fajniej niż dziś pod wieloma względami. Mogę dać znać, jaki będzie dalszy ciąg i czy dostanę odpowiedź, jeśli ktoś będzie zainteresowany ;]
Picrel ze stemplem pocztowym z listu od userki, po której nie został już żaden inny ślad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pocztapolska #glupiewykopowezabawy #nostalgia
źródło: comment_1636936691MYTPNuITO0MN8ZRx6REfJ8.jpg
Pobierzźródło: comment_1636937157DYnBdFke0FwQfWRtUFRhrh.jpg
Pobierz@Hellicon: Wiem. Żyłem z tą świadomością prawie 10 lat T_T Ale zawsze sobie powtarzałem, że ja kiedyś jej w końcu odpiszę – i się sprawdziło! xD
W sumie czułem je co jakiś czas, gdy tylko sobie o tym przypominałem :P
@moby22: Wpisy zaczynające się w podobny sposób zazwyczaj kończyły się informacją o weselu, ciekawe, co to będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1636948462GQXxWQvn9HMLKvaR0oUOkv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1636952144bWlXczTaqqBkVg3zQLTXHD.jpg
Pobierz