Wpis z mikrobloga

Wiecie dlaczego polaczki tak bardzo przeżywają te marnej jakości igrzyska? Bo od lat dzieciństwa wbijało się nam do głów na szkolnych apelach kult romantycznej porażki i machania szabelką.

Rozbraja mnie personalny sposób, w jaki polaczki przeżywają tę sytuację. To żenujące podniecenie kryzysem, do którego doprowadził tylko i wyłącznie PiS swoją nieudolnością. Heroiczna armia walcząca - w dodatku nieskutecznie - z przemarzniętymi i wygłodniałymi desperatami, którzy zostali oszukani. Takich obrazków potrzebuje polaczek, żeby się dowartościować.

W naszej smutnej historii to właśnie Polacy byli zazwyczaj w sytuacji, w której znajdują się obecnie ci nieszczęśliwi ludzie. Większość kanonu lektur i programu naukowego z zakresu j. polskiego oraz historii skupia się na tłumaczeniu tego tłukom przez całe gimnazjum i szkołę średnią (o ile do niej pójdą).

Niestety - większość polaczków jest zbyt krótkowzroczna i zakompleksiona, żeby posiadać minimalne pokłady empatii oraz wyciągać wnioski z własnej historii. Dzięki Bogu, że ten śmieszny kraj nigdy nie będzie się nigdzie liczył, a szczytem jego militarnych możliwości jest świecenie syrenami przemokniętym arabskim pastuchom. Wolę nie wiedzieć jak zachowywałby się ten naród gdybyśmy to my byli kiedykolwiek czyimkolwiek okupantem.

Tu należy się smucić nieudolnością rządu, który sami żeście wybrali, a nie wiwatować i spuszczać się do czyjegoś nieszczęścia.

#bialorus #neuropa #4konserwy #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpolakow #bekazkonfederacji
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Edit*

Po 1. To nie są nieszczęśnicy, tylko bezczelne cwaniaki ( coś jak cyganie na ulicy wykorzystujący dziecko jako przynętę). Za narażanie w taki sposób własnych dzieci powinni pójść siedzieć.

Pisaniu o tych nieszczęśnikach „bydło” itp.

To
Mr3nKi - Edit*

Po 1. To nie są nieszczęśnicy, tylko bezczelne cwaniaki ( coś jak c...
  • Odpowiedz
@mel0nik: W rasie nie chodzi o kolor skóry, tylko o mentalność i inteligencję.
Tragiczne skutki różnorodności widać już w każdych niedawnych statystykach. PISA - Polska w top 10. Przestępczość - jeden z najbezpieczniejszych krajów na ziemi. Kraje zachodnie lecą z każdą edycją w dół. Słowacja, Czechy lecą przez Cyganów o czym niewiele się mówi.
Ci imigranci są z dzikich krajów trzeciego świata - są dzikie bo tacy są ich mieszkańcy,
megaloxantha - @mel0nik: W rasie nie chodzi o kolor skóry, tylko o mentalność i intel...

źródło: comment_1636898334a5whqyNczm65ZTQAEoklf5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: dobra, podsyłam ci 50 migrantów pod dom, migrantów którzy będą się próbowali dostać bez pozwolenia do twojego domu. Zobaczymy wtedy twoją "nieudolność"..... A i nie możesz dzwonić po "panów policjantów" musisz samemu się obronić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sądząc po skali reakcji i poziomie wyplutego niedzielnego rosołu / bigosu, to chyba mój osobisty rekord w sporcie, jakim jest smażenie polackich dup wpisami na wykopie xD

Dodaję sobie ten komentarz na pamiątkę.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: chochoł? A kto niby tutaj napisał, iż:

- za kryzys odpowiada pis
- imigranci zostali oszukani
- wojsko nie radzi sobie z sytuacją

Cały twój tekst opiera się na fałszu.
  • Odpowiedz
@waro: PiS doprowadził do tej sytuacji swoją nieudolnością, imigranci zostali w większości oszukani, służby sobie nie radzą, bo mnóstwo osób przedostało się na teren Polski przez te miesiące.

Żyjesz w pisowskim clownwordzie. Pobudka.
  • Odpowiedz
PiS doprowadził do tej sytuacji swoją nieudolnością,

@Tywin_Lannister: konkretnie - w jaki sposób? Co powinien zrobić inaczej?

imigranci zostali w większości
  • Odpowiedz
  • 0
@Tywin_Lannister Po głowie chodzi mi emigracja z kraju a ty mi piszesz o jakimś wiwatowaniu. Co ty bierzesz? Kto się z czegokolwiek cieszy? Co tu się w ogóle #!$%@?? Jestem nie w temacie.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Zabawne, że ktoś pisze o "zakompleksionych polaczkach" kiedy cała aktywność w tym wątku to pokaz ekstremalnych kompleksów, że nie jest się tak fajnym jak "zachód", znany na ogół z publikacji zachodnich mediów, a nie realnego życia, które niespecjalnie różni się od życia w Polsce. Życie przeciętnego młodego Hiszpana jest dużo gorsze (jak i jego perspektywy) niż życie młodego Polaka.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister emocjonalny wypierd i ad personam w komentarzach wobec osób, które mają inny światopogląd od ciebie. Smutny musi być z ciebie człowiek, jeśli przelewasz tyle frustracji do neta.

Ps. Lewicowcy, jak zwykle pożyteczni idioci kremla.
  • Odpowiedz