Aktywne Wpisy
inko-gnito +8
Co myślicie o stylu dzisiejszych 30-40 latków? Ja zauważam dwie skrajnosci- jedni nadal czują się dwudziestolatkami i noszą koszulki z postaciami z bajek (dragonbole itp.), spodnie dresowe i buty Adidas/Nike. Drudzy, nawet jeśli nie osiągnęli żadnej ważniejszej pozycji zawodowej, na co dzień ubierają się bardzo "służbowo", czyli koszula (bez krawata), spodnie typu chinosy itp. (w kratę), półbuty lakierowane/zamszowe.
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Według mnie, to właśnie ten wiek jest dobry do noszenia na co dzień koszulek
Pepe_kolchoznik +22
Kupowanie w media expertach albo euro RTV i tego typu sklepach to jakiś chory cyrk. Od zawsze zamawiam takie rzeczy przez internet, ale dziś sobie znalazłem telewizor, był po cenie internetowej więc stwierdziłem, że pójdę i spróbuję wziąć sobie go na raty. Na wstępie powiedziałem, że nie jestem zainteresowany żadnym ubezpieczeniem na produkt i poprosiłem, aby sprawdził gość mi tą zdolność i sprzedał na raty. Zapytał grzecznie na ile chcę, ja odpowiedziałem,
Rozbraja mnie personalny sposób, w jaki polaczki przeżywają tę sytuację. To żenujące podniecenie kryzysem, do którego doprowadził tylko i wyłącznie PiS swoją nieudolnością. Heroiczna armia walcząca - w dodatku nieskutecznie - z przemarzniętymi i wygłodniałymi desperatami, którzy zostali oszukani. Takich obrazków potrzebuje polaczek, żeby się dowartościować.
W naszej smutnej historii to właśnie Polacy byli zazwyczaj w sytuacji, w której znajdują się obecnie ci nieszczęśliwi ludzie. Większość kanonu lektur i programu naukowego z zakresu j. polskiego oraz historii skupia się na tłumaczeniu tego tłukom przez całe gimnazjum i szkołę średnią (o ile do niej pójdą).
Niestety - większość polaczków jest zbyt krótkowzroczna i zakompleksiona, żeby posiadać minimalne pokłady empatii oraz wyciągać wnioski z własnej historii. Dzięki Bogu, że ten śmieszny kraj nigdy nie będzie się nigdzie liczył, a szczytem jego militarnych możliwości jest świecenie syrenami przemokniętym arabskim pastuchom. Wolę nie wiedzieć jak zachowywałby się ten naród gdybyśmy to my byli kiedykolwiek czyimkolwiek okupantem.
Tu należy się smucić nieudolnością rządu, który sami żeście wybrali, a nie wiwatować i spuszczać się do czyjegoś nieszczęścia.
#bialorus #neuropa #4konserwy #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpolakow #bekazkonfederacji
@xsnm: kolego, ale ja nie piszę moich wpisów, aby „czar nie pryskał” i żeby zbierać poklask u kogokolwiek. Gdyby tak było to robiłbym #rozdajo i wstawiał zdjęcia kotów.
Piszę co uważam i co leży mi na sercu. Jeżeli się w kwestii tego wpisu nie zgadzamy, to trudno, lecz jeśli realnie
Jakaś grupa ludzi z którą obecni mieszkańcy Polski mają tyle wspólnego co z husarią (czyli niewiele) coś kiedyś od kogoś dostała i to zobowiązuje współczesnych mieszkańców do przerzutu jeszcze innej grupy na Zachód?
Chrześcijańska koncepcja koncepcja grzechu pierworodnego zawsze wydawała mi się dziwna, ale wygląda na to że szkody wyrządzone
Komentarz usunięty przez moderatora