@tecnocap: - jest Józef I Maryja ( ͡°͜ʖ͡°) - są zwierzęta - są wojska Nerona jako służby białoruskie - nikt nich nie przyjął pod dach - ze wschodu podobno idzie
@tecnocap: Ale to musi byc dla ciapaków szok. Żyli sobie w ciepłych krajach, mieli hajsu jak lodu skoro stać ich na 15k$ na podróż do Niemiec przez Mińsk. A teraz marzną tysiące km od domu, otuleni choinkami, nawet szałasu zbudować porządnie nie potrafią, byle wiatr i im się to rozwali, nie wspominając że dachu nie ma to deszcz im to zmieni w bagno i jeszcze bardziej zmarzną. A zaraz zima,
@notset: ta cena za bilety do Mińska to rośnie ze wpisu na wpis. Straszna ta inflacja.
A szałasy bym nie powiedziała ze takie beznadziejne, nawet fajnie in wyszły jak na to jakie mieli narzędzia i materiały. Ja bym poszła bardziej w kształt tipi i nie wiem czy bym wyszła na tym lepiej
#bialorus
źródło: comment_163679401517gKMZN07grEAjG1km6U0u.jpg
Pobierz- jest Józef I Maryja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- są zwierzęta
- są wojska Nerona jako służby białoruskie
- nikt nich nie przyjął pod dach
- ze wschodu podobno idzie
@Okcydent: a faktycznie, czytałem quo vadis i Neron zapadł mi w pamięć XD a on później tępił chrześcijan xd
A szałasy bym nie powiedziała ze takie beznadziejne, nawet fajnie in wyszły jak na to jakie mieli narzędzia i materiały. Ja bym poszła bardziej w kształt tipi i nie wiem czy bym wyszła na tym lepiej
Komentarz usunięty przez moderatora