Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +141
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +42
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

Zaraz zaraz... zrobiłem zdjęcie Iphonem 8, wysłałem na chmurę do Windowsa i by otworzyć muszę zainstalować kodeka za dolara?(albo robić jakieś obejścia z podejrzanych stronek), to nowa instalka Windowsa, w starej(też dziesiątce) chyba mi normalnie otwierało, nie chodzi o te 4,50PLN, ale o upierdliwość(chwilowo nie mam wirtualnej karty a nie będę płacił prawdziwą), to jakaś wojenka Appla z Microsoftem?
Szczerze, OK że iOS zamknięty i nie muszę się bać apek ze sklepu Appla, ale takie małe upierdliwości zbierają się w kupę i zastanawiam się czy jednak nie wrócić do Androida. Polecenia głosowe, jeśli korzysta się z Apple Music(czy jak się to nazywa), ale jak chcę by mi zagrał piosenkę z innego serwisu muzycznego to robi problemy, ogólnie robi problemy tam gdzie nie powinien. Widziałem jak bardzo rozrósł się asystent głosowy Google, Apple mocno w tyle.
PS
te metody z sieci nie działają, chyba Microsoft usunął ze sklepu darmową alternatywę dla tego płatnego kodeka, jest jakaś aktualna metoda?
Można ustawić by Iphone robił zdjęcia po bożemu jako JPG czy inny PNG a nie ten animowany GIF?
Dzięki