Wpis z mikrobloga

@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: nieprawda. Koty potrafią być równie lojalne jak psy, po prostu o miłość kota trzeba dbać, trzeba go szanować, respektować jego prawa. Psa wystarczy karmić, będzie Cię kochał nawet jak przywiążesz go do budy łańcuchem i będziesz regularnie bił. Dlatego więcej ludzi ma dobre relacje z psem, bo nie są wymagające ani trudne.

A tak większość ludzi zamyka kota na 40metrach kwadratowych z kilkoma przedmiotami by tam ocipiał z braku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jirki: P--------o. Mam 3 koty i kolejnego już psa. Pies dostaje p-------a jak wracam z pracy. Piszczy, szczeka, dupę urywa od machania ogonem.
Kot za to dostojnie idzie i wyżywa się na drapaku, albo po prostu podchodzi i coś gada, zaczepia i łasi się.
Pies nocą wciska się między mnie a pańcia, albo kładzie w nogach. Kot kładzie się na poduszce nad głową i maca mnie po czole, albo wtula
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jirki: A to jest proste. Koty były w domu przed psami. Wcześniej były psy przed kotami. Były też szczury, ale ich nie liczę. Kotów nie trzeba wyprowadzać, same to robią. Do tego zajmują mało miejsca i jakby ich nie było. A pies jednak jest widoczny, w końcu waży tyle co wszystkie koty razem wzięte (poprzedni to nawet ważył tyle co 10 kotów). No i kolejnego takiego p-------a już bym w
  • Odpowiedz