Aktywne Wpisy

oblivixnz +72
Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc
źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1
Pobierz
Lawsuit +29
Nie moge z beki jak widze pokolenie z ponizej plus minus 23 roku zycia jak wyjde na ulice gdzies xD
Wszyscy wygladaja doslownie jak sub5, absolutnie aseksualni, cofniete szczeki, aparaty na zeby, okulary, wąskie czaszki, wzrost krasnali... i wszyscy w tych workach chodzą xD
#blackpill #looksmaxing #chad #zwiazki #s--s #p0lka
Wszyscy wygladaja doslownie jak sub5, absolutnie aseksualni, cofniete szczeki, aparaty na zeby, okulary, wąskie czaszki, wzrost krasnali... i wszyscy w tych workach chodzą xD
#blackpill #looksmaxing #chad #zwiazki #s--s #p0lka
źródło: temp_file2519244245233668383
Pobierz

Przy zakupie podstawi / dodatków dostaje sie jakiś gratisowy "abonament"? Jak to wygląda ogólnie?
#worldofwarcraft #wow #mmorpg
koszta nie są tak złe jak sobie wyobrażałem
kiedyś chyba trzebabyło wszystkie dodatki po kolei kupować
Na abo tak naprawdę nie musisz nic wydawać bo masz token za golda. Ja machając przysłowiowym śmigłem przez półtorej tygodnia zarobiłem 180k golda. Bez żadnego farmienia, tylko daily i sprzedawanie materiałów które przy tym dropiły. Token obecnie po 300k :>