Wpis z mikrobloga

Problemy psychiczne Wiki nie pojawiły sie w hotelu one ciągną sie juz od dzieciństwa gdzie byla krzywdzona potem byla anoreksja. Ona nie powinnaisc do tego typu programu gdzie sa spiski i rywalizacja. Blad produkcji
#hotelparadise
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AShans: tak bylo, opowiadał co nie co tam, ale prawda jest też taka że nie ona jedna miała,,jakieś'' trudne ,,traumatyczne'' nawet przejścia w swoim życiu, z tego co oni tam opowiadali do większość z nich ,,była'' pokrzywdzona przez ,,los'',w sumie to zdziwiłam się słuchając ich i zastanawiałam się czy oni ich wybrali z jakiś grup psycho - terapii,serio
  • Odpowiedz
@AShans: No ok, ameryke odkryłeś - o swoich problemach ze zdrowiem psychicznym (anoreksja) powiedziała po 5 sekundach od wejścia do hotelu. Tak samo o tym, że miała problem z toksycznym światem fitness. Na live dziewczynom mówiła, że ma już umówionego psychologa po programie i że regularnie chodzi. To w jakiej aktualnej kondycji psychicznej była, wchodząc do hotelu, to już ona sama wie najlepiej. I pewnie masz racje, że jest bardziej
  • Odpowiedz
@AShans: W takim razie każdy musiał być tam krzywdzony tyle, że jedni przez to stali oprawcami a drudzy nadal wpadli w znany schemat ofiary. Bo jak jest oprawca to i jest ofiara…
  • Odpowiedz
@AShans: nie wiem czemu niektórzy się tak oburzają xD Masz racje. Ludzie tak słabi psychicznie nie powinni być w ogóle brani do takich programów. I ogólnie do telewizji.
  • Odpowiedz