@blargotron: To nie jest furry, a mlp. Pamiętaj, w kwestiach subiektywnych znaczenie ma opinia większości. Większość mówi, że to nie jest furry, więc w tym sporze nie masz racji.
@blargotron: Rozumiem że fandom #mlp w czasach świetności był bardzo rozrośnięty przez co był on niejako osobnym bytem, a dodatkowo rozumiem że #furry nie chcą być utożsamiani z #mlp i wicewersa, ale twierdzenie że gadające kieszonkowe koniki realnie nie są subsetem furry mogę skomentować jedynie XD A co do pytania to 4.
@blargotron: 2. Kucyk. Serio lepiej by było, gdybyś kucyki i futra tagował oddzielnie, wszyscy będą zadowoleni. Ja np. furry arty plusuję sporadycznie jak się nawinie jakiś ładny wg mnie, ale tagu nie obserwuję.
@blargotron @Fennrir @karoryfer Tak obserwuje i większość # furry wrzucanych to po prostu anthro z futrem i tak samo na # mlp kucowe anthro można wrzucać ¯_(ツ)_/¯
@Timer_555: Jakbym wrzucił anthro mlp, to też by była afera? Bo wrzuciłem raz i nie było. Ja podejrzewam, że to zależy od tego, czy ktoś w ogóle wie, że to jest mlp, bo można nie wiedzieć.
źródło: comment_1636396742lhBd0uAgQck3KzfBIuX2J9.jpg
Pobierzmlp ≠ furry
proste i logiczne
@JomaszTork: Nie twierdzę, że jest równość między tymi pojęciami.
A co do pytania to 4.
Serio lepiej by było, gdybyś kucyki i futra tagował oddzielnie, wszyscy będą zadowoleni. Ja np. furry arty plusuję sporadycznie jak się nawinie jakiś ładny wg mnie, ale tagu nie obserwuję.
@Fennrir
@karoryfer
Tak obserwuje i większość # furry wrzucanych to po prostu anthro z futrem i tak samo na # mlp kucowe anthro można wrzucać ¯_(ツ)_/¯
@Fennrir: @blargotron: A ja znowuż lubię i jedno i drugie. Plus jeszcze kocham puszyste kucyki :3
źródło: comment_1636410881EuBzO8KjjZoFDmaMoyj1CJ.jpg
PobierzSzukalem tego (。◕‿‿◕。)