Wpis z mikrobloga

@K1LoF_123: Wiesz, że nie odpowiem na to pytanie. Nie wiem jak zachowa się rynek. Moim zdaniem powinno wzrosnąć, ale ja na to patrzę z perspektywy inwestorskiej, a ulica często "myśli" inaczej. ¯\_(ツ)_/¯

Mam tylko cichą nadzieję, że ci którzy weszli w projekt z taką nazwą, zrobili to świadomie. Wtedy powinno wzrosnąć.

• Odpowiedz
@Zayebiosaurus-Rex: obawiam się, że hodltoken stracił zaufanie do klientów przez swoje ciągłe przeskakiwanie z 1.0 do 2.0, fee zjadające reward większości holderów, niskie rewardy przez niski volume, to jest fajne tylko jak jest POMPA, a tam już była raz zbyt duża i wszystko się popsuło, ludzie na tweeterze obiecywali niebotyczne daily rewardy a realnie dostawali 10x mniej. AHA dodam, że pompa była dzięki temu, że ludzie nie wiedzieli jak claimować
  • Odpowiedz
@elementarz1: Stracił, owszem, przez poprzedniego deva. Teraz jest nowa, ponoć profesjonalna ekipa i planują zrobić z tego projektu, co się da. Zajrzyj na roadmap. Kilka z opisanych przez ciebie problemów ma zniknąć. To kryptowaluty, zawsze trzeba się liczyć, że mogą nas wysterować, ale moim zdaniem w tym konkretnym przypadku byliby kompletnymi idiotami, bo rozkręcając HODLA, można na nim zarobić więcej niż go zabijając.
  • Odpowiedz