Wpis z mikrobloga

#herbyklubowmirko <- tag do obserwowania lub czarnolistowania

Jeśli chcesz być wołany na stałe, zaplusuj ten post

RUNDA DRUGA 28/28

Przypominam - w miarę możliwości głosujemy na najładniejszy herb, a nie na to, który klub bardziej lubimy ( ͡º ͜ʖ͡º)

No i kończymy repasaże oraz tę rundę. W następnej rundzie już tylko 28 herbów, a jeden z nich będzie z tego zestawu. Zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Głosowanie zostanie zamknięte ok. godz. 23:00 w ciągu dwóch dni od opublikowania posta.

[Arkusz z wynikami]( https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSCnXvgV-CLmcTHHpmHwoADf2830BGW3hxxL9Dh9akuhRCSGEQ_r9usfrAEzNLbMxWw8N932lztbKkV/pubhtml)

#ankieta #pilkanozna #herbyklubow #mecz
Pobierz rudy_karzel - #herbyklubowmirko <- tag do obserwowania lub czarnolistowania

Jeśli ...
źródło: comment_1636314090VK4xkbtVIL2TXgY3CcUf9T.jpg

Który herb podoba ci się najbardziej?

• Herb Znicza Pruszków 25.7% (58)
  • Herb Pogoni Grodzisk Mazowiecki 23.5% (53)
  • Herb GKSu Jastrzębie 27.0% (61)
  • Herb Orląt Radzyń Podlaski 23.9% (54)

Oddanych głosów: 226

• 18
tylko

@Zi3L0nk4: Aż. Legionovia punktuje jak #!$%@?, a nawet jeśli się zesra to Unia czeka za jej plecami. Poza tym nasza gra nie powala, więc do jesieni trzeba grać byle jak byle tylko punktować i liczyć, że na zimę Greg wyłoży hajs na przynajmniej 3-4 dobrych graczy
@Zi3L0nk4: @thority: to że z Warszawy jestem to raczej oczywiste. Przynajmniej ja nie słyszałem nigdy o jakichś kibicach KSP spoza Warszawy. Dodam że jestem z mocno legijnego osiedla, ale Legii nie umiem kibicować, bo za bardzo mi się kojarzy z przymilaniem się komunie.

Gra Polonii nie zachwyca, ale przynajmniej Legionovia wreszcie przerwała serię 13 meczów bez porażki, no a za tydzień Legionovia-Polonia w Legionowie. Dla nas najważniejszy mecz rundy. Aż