Aktywne Wpisy

nutsheell +23
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +43

@illaddictyou: wiec co twoim zdaniem, lekarze powinni zrobic w tej sytuacji?
Zatem nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że decyduje garstka
@ciemnienie rozumiem że osoby, których życie jest zagrożone po wypadkach drogowych z powodu nadmiernej prędkości, również nie powinny mieć leczenia refundowanego?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@let_it_be: to już lepiej do wyborów to dokleić, gdzie frekwencja w ostatnich latach solidnie przebija 50%.
dla porównania w wyborach do rad osiedli bierze udział do 5% uprawnionych a już w samorządowych 55%.
finansowo i celowo lepiej to połączyć, taniej i wyższa frekwencja
Komentarz usunięty przez moderatora
@ciemnienie:
źródło: comment_1636282614PJF9S0ewnE9musGvdRg8gh.jpg
Pobierz@Aroneu: Zapomnij o referendum w Polsce pisowskiej jeżeli nie chcesz aby idea referendum została całkowicie skompromitowana xD
To powinien być przecież priorytet dla prawicowego rządu - poczynać potomków będą tylko zdrowe, katolickie, prawicowe rodziny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
choć wtedy to pewnie było tak że bali się że wyjdzie nie na ich, teraz jak nastroje społeczne się zmieniają to może i politycy zmieniają zdanie i zwycięskie referendum już im będzie pasowało
@invi_kk: nie, aborcja bez komplikacji nie ma takiego wpływu na późniejsze ciąże.
https://www.rcog.org.uk/en/patients/patient-leaflets/abortion-care/
Will abortion affect my chances of having a baby in