@agahej: Ciekawe, kolega Miłosza zdradza nam niby, że Miłosz jest z jakoś tam laska. Nagrywa jeszcze jak się całują żałosne. Co to ludzie nie zrobią dla ,,niby sławy"
@agahej: Szczerze to ja tam główno widzę, stoi sobie niby Miłosz i niby się całuje, ale dla mnie to nie wyraźne jest. To jego sprawa z kim jest. Jednak nie potrafi grać w te klocki jeśli chodzi o internet. Przez kolegę strzelił sobie w kolano. Bo to pokazuje,że nie jest z Wiki.Dodam jeszcze,że Miłosz powinien uczyć się od Wiki jak trzeba korzystać z Instagrama. Ona tak umiejętnie stawia różne zdjęcia
@magdalena-ciszowska: ten ukraiński przygłup szukający atencji mocno szkodzi wizerunkowi wielu uczestników, ale to ich klocki, niech sobie układają je po swojemu.
@kartelling: @magdalena-ciszowska: a ja szczerze mówiąc nic dokładnie nie widzę. Równie dobrze może mówić jej coś do ucha jak się z nią lizać Może trzymać ją za ręce jak i trzymać łapska w kieszeni Głupie zabawy w Paparazzi.
@agahej: guzik na tym filmie widac i nawet nie wiadomo z kiedy. Dzisiaj wiki i milosz serduszkowali sobie w komentarzach wiec potrafia w ig i tylko podgrzewaja atmosfere ( ͡°͜ʖ͡°)
@Amikamamy: ja nie mówię o typie z filmiku tylko o nazwie profilu z jakiego to jest udostępnione „Iwan” tam widzę w nazwie i to musi być stare, bo on już od dawna w nazwie ma dodane „hotelparadise4”
@Rosalinea: ten przygłup ma w nazwie "hotel paradise4" od poczatku sezonu jakos. A po drodze byly urodziny Wiki i zdjecia jak sie caluja. Wiec nie ma to nic wspolnego z czasem rzeczywistym
#hotelparadise
Na moje oko to Oha XD
Może w końcu coś zaiskrzyło (ʘ‿ʘ)
Może trzymać ją za ręce jak i trzymać łapska w kieszeni
Głupie zabawy w Paparazzi.
@Rosalinea
źródło: comment_1636148441Y5duVokVSEnyENXhwpAyZ5.jpg
Pobierz„Iwan” tam widzę w nazwie i to musi być stare, bo on już od dawna w nazwie ma dodane „hotelparadise4”