Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +182
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +39
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

@Shatter: ależ możesz, ja osobiście też jestem przeciwny usuwaniu tegoż, nie daje mi to jednak prawa decydowania za kogoś.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Do 3 miesiąca ten płód nie jest w stanie niczego odczuwać. Nic dziwnego, ma wtedy zaledwie 3 centymetry i nazywanie go "człowiekiem" to lekko mówiąc mocne nadużycie. Dla mnie to nie jest człowiek i usuwając go w cywilizowanym państwie nie miałbym wyrzutów sumienia. Szczególnie gdyby miał się urodzić ciężko chory, lub
źródło: comment_1636154496edcQ6CJBXMfDYtR5sAP5rI.jpg
Pobierzhttps://www.mjakmama24.pl/ciaza/przebieg-ciazy/jak-rozwija-sie-sluch-u-plodu-co-slyszy-dziecko-w-lonie-matki-i-jakie-dzwieki-lubi-aa-zqU7-yuWp-tMoc.html
Jesli "naukowcy" odkryli to skad taka rozbieznosc informacji...?