Aktywne Wpisy

Smauga +185
Pijcie ze mną kompot, bo przeprowadziłam się bliżej Polski. Miałam już dość mieszkania na niemieckim zakaukaziu- w Badenii-Wirtembergii. Żadnych zalet tam nie ma dla mnie- daleko do Polski (do granicy 500 km) drogo jeśli chodzi o mieszkania, tereny ładne, ale tak bez szału. Z 500 km zrobiło się niecałe 30 km do granicy co jest bardzo dużym postępem. Cieszę się na tą zmianę (。◕‿‿◕。)
Dalej pracuję
Dalej pracuję

daretti877 +83
źródło: 1000005154
Pobierz

Laska w pracy mi opowiada że była na siłowni i widziała grubą lochę której wszystko się trzęsło jak biegała. Spytałam czy patrzyła wtedy w lustro. No i teraz wielce obrażona xD J---ć.
Sama jest tłusta, łazi pomarańczowa z włosami jak spalone siano i parapetami zamiast rzęs 12:1 a śmie komentować innych.
#logikarozowychpaskow
@Przepoczwarzenie: Mam ale na szczęście są normalne xD
Tak swoja drogą - dobrze, ze przynajmniej to widzisz teraz, ze ktos cie obrazil tylko dlatego ze byl debilem, ale to jest dobry przykład ze jednak na kobiety za mocno oddzialywuje takie chamstwo.
nie dość, że grubi mają ciężej w życiu na rynku zbytu to jeszcze jak wychodzą na siłownię czy basen ludzie im robią fotki jakby w zoo byli i obgadują z ekipą
Ale z chudych już można
Komentarz usunięty przez autora