Aktywne Wpisy
RicoElectrico +201
#niebieskiepaski #medycyna #rak
Powiem tak: xDDDDDDDDD
Dziś przyszedłem na oddział, by zacząć 1 cykl chemii BEP.
Generalnie spodziewałem się grobowej atmosfery, a było bardzo miło, pacjenci zaskakująco pogodni.
Lekarki przyszły i stwierdziły, że biopsja rejonu blizny jest niekonkluzywna i wolą pobrać kolejną, tym razem grubą igłą pod znieczuleniem miejscowym. Mam się w niedzielę stawić na urologii. I potem zadecydują, czy 1 czy może 4 cykle chemii
Powiem tak: xDDDDDDDDD
Dziś przyszedłem na oddział, by zacząć 1 cykl chemii BEP.
Generalnie spodziewałem się grobowej atmosfery, a było bardzo miło, pacjenci zaskakująco pogodni.
Lekarki przyszły i stwierdziły, że biopsja rejonu blizny jest niekonkluzywna i wolą pobrać kolejną, tym razem grubą igłą pod znieczuleniem miejscowym. Mam się w niedzielę stawić na urologii. I potem zadecydują, czy 1 czy może 4 cykle chemii
kobiaszu +70
#elektryka #budowadomu #heheszki
@Voyo: no właśnie pokazałeś, że jesteś, bo zamiast wago wystarczyło wpiąć przewody bezpośrednio w kontakt XD
@Voyo: nic trudnego, wystarczy umieć. Albo inaczej powiem - znaleźć sposób na to :)
@Voyo: Z taką ilością kabli i 3 Wago to się będzie dopiero dobrze układało. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A zamontowanego gniazda się nie
@Voyo: Wiesz, może nie zaraz debilem, ale nie zrób sobie krzywdy...
No właśnie nie. Po to masz w wago po 3 kable, żeby wyciągając z nich tylko gniazdko nadal mieć ciągłość
@Voyo: Niby jak 3 złączki Wago ułatwiają układanie przewodów i gniazdka w puszcze?