Aktywne Wpisy
Rurururkowiec +67
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny
jmuhha +66
Mam pytanie, moj wspanialy sasiad zrobil sobie odprowadzienie deszczowki na moja posesje.
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
@siaq: nie migaj sie tylko dawaj AMA
Sam pewnie miałbym troche pytań.
ps.13 lat tu siedzisz i ani jednego znaleziska chociaż?
I nawet wpisów
Komentarz usunięty przez autora
@stefan_banach: ja miałem za to tak, że jak miałem z 15 lat to w sylwestra z kilkoma kolegami strzelaliśmy rzymskimi ogniami na pustym boisku zauważyliśmy, że 2 osoby stoją za bramą i się patrzą, ja
@januszdoe: nie pisz tak, dużo ludzi serio nie widzi różnicy między torturami tych co na to zasługują i tych co nie. To frajerstwo
Komentarz usunięty przez autora
@programik: malo ogladalam takich rzeczy, ale dla mnie ogladanie bylo po to żeby wiedziec jaki swiat jest p------y, źle sie zyje gdy sie ma rozowe okulary
Poza tym jak widać za często się nie udzielam tutaj.
@kodecss: Znikąd się to nie wzięło. Ci, którzy teraz bujają się w kartelach, w dzieciństwie sami doznawali przemocy z ich strony. P-----c rodzi p-----c, to takie błędne koło dla Meksyku i chyba faktycznie tylko zbrojna interwencja USA mogłaby coś zmienić, bo
@sowiq: bo wiedzą coś czego ty nie wiesz.
Wiedza co sie z nimi działo przed tym jak klęknęli i wiedzą co może sie z nimi stać jak będą się stawiać.
Wiedzą to że stawianie może znacznie pogorszyć ich sytucje.
Więc wolą spokojnie czekać