Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@sowiq mnie ciekawiło, że na tych filmach wszystkich niektórzy nie wydawali jakichś odgłosów z bólu jak im coś robili na żywca, może już wcześniej ich torturowali i nie mieli sił nawet krzyczeć, nie wiem
@stefan_banach: ja miałem za to tak, że jak miałem z 15 lat to w sylwestra z kilkoma kolegami strzelaliśmy rzymskimi ogniami na pustym boisku zauważyliśmy, że 2 osoby stoją za bramą i się patrzą, ja
  • Odpowiedz
przecież niczym byś się wtedy od nich nie różnił ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@januszdoe: nie pisz tak, dużo ludzi serio nie widzi różnicy między torturami tych co na to zasługują i tych co nie. To frajerstwo
  • Odpowiedz
mnie zastanawia dlaczego oglądacie takie rzeczy, fascynacja złem?

@programik: malo ogladalam takich rzeczy, ale dla mnie ogladanie bylo po to żeby wiedziec jaki swiat jest p------y, źle sie zyje gdy sie ma rozowe okulary
  • Odpowiedz
Jezu jak coś takiego oglądam to budzi się we mnie taka nienawiść do ludzi, że bym wszystkie te k---y ponabijał na pal.

Jak można coś takiego zrobić innemu człowiekowi.

@kodecss: Znikąd się to nie wzięło. Ci, którzy teraz bujają się w kartelach, w dzieciństwie sami doznawali przemocy z ich strony. P-----c rodzi p-----c, to takie błędne koło dla Meksyku i chyba faktycznie tylko zbrojna interwencja USA mogłaby coś zmienić, bo
  • Odpowiedz
czemu ludzie w takich momentach spokojnie czekają na śmierć

@sowiq: bo wiedzą coś czego ty nie wiesz.
Wiedza co sie z nimi działo przed tym jak klęknęli i wiedzą co może sie z nimi stać jak będą się stawiać.
Wiedzą to że stawianie może znacznie pogorszyć ich sytucje.
Więc wolą spokojnie czekać
  • Odpowiedz
@myrmekochoria: pamiętam jak to lata temu oglądałem pierwszy raz, nie zrobiła na mnie wrażenia odcięta głowa - raczej dłuuuugo w głowie mi pozostał ich "grymas" bólu kiedy zaczynali to robić. Ten drugi z tego co kojarzę to miał odcinaną nożem
  • Odpowiedz