Aktywne Wpisy

greedy_critic +114
A auto na którym ją zabrałeś kosztuje 20k, więc szach mat, przynajmniej gała się należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #p0lka #heheszki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #p0lka #heheszki #logikarozowychpaskow
źródło: 1000009419
Pobierz
Salido +177
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Fajnie opisujesz.
Tęskni mi się za pracą w terenie... Za tekstami, że baba to się na tym nie zna, za ściganiem się z innymi przedstawicielami na trasie, za wymianą spojrzeń z konkurencją gdy mijacie się w drzwiach, za teksty Julek, że im się paznokieć złamał, klimatyzacja za mocno chłodzi, ktoś nie posprzątał po sobie w toalecie, czy herbatka była nieowocowa, podczas gdy Ty piłeś, jadłeś
Aż tak? Cholera, to ja życia nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pracowałam w firmach, gdzie nocleg był zapewniony. I zazwyczaj jeden posiłek.
źródło: comment_1635926506mg59aEBpVGY8c0TkrZ4rux.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ciekawe w jakim czasie tego baita rozciągnąłeś bo brzmi jakby mało czasu minęło między wydarzeniami, a jej niby jedna sesja laserem została? XD
@Bubsy3D: Mogłbyś wrzucić tu to zdjęcie, aby zobrazować sytuację
@6th_Sense: Czytając to co opisujesz, to nawet miesiąca bym nie wytrzymał w takiej robocie. ( ಠ_ಠ)
@Nitro_Express: Zależy od charakteru. Jeden klient był super, drugi doprowadził mnie do płaczu, trzeci wyzwał