Aktywne Wpisy

denazyfikacja +274
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
Naza_Dzikowski +246
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Sandrinia: mnie nie zapiekło bo nie jestem userem Lurkera. Mnie po prostu uderzyła ta "mowa nienawiści" i jad jakim przesiąknięty jest ten wpis. Już nie wspominając o jakimś wywyższaniu się kolesia co wkleja cudze obrazki i myśli, że to mu daje jakąś legitymację by oceniać
@arczer: dlatego postanowiłeś dodać wpis i komentarze przeładowane mową nienawiści? fuck logic
Czy jest mądry to wątpię, bo z miejsca taki NIKT dyskredytuje 2 tys. lat Kościoła, szasta pojęciami o których nie ma zielonego pojęcia, wplata jakieś frazesy europejskie dla zaimponowania ociężałemu
@arczer: z tobą na pewno nikt tego błędu nie popełni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koleś nawet nie pokazał screenów że ktoś go o coś prosi, po prostu wymyślił sobie historyjkę żeby się zesrać i wejść w gorące.
@arczer: pewnie podpatrzyl to u ciebie
Pomijając, że świat idzie w stronę ekologii, a więc i edukacja w tej dziedzinie jest najwyższa w historii, to... wciąż nie masz racji. Nie dziwi mnie to, wszak masz się za wybrańca, a jesteś zwykłym przeciętniakiem z przerostem ego.
"W jakiej? Ty wiesz w jakiej żyjemy i dokąd to zmierza? Szczególnie ostatnie wydarzenia pandemiczne oraz nowy plan
I tacy myślą właśnie, że są lepsi, bo ich media połechtają komplementami, bicz pliz xd
Nie jest. Polskie uczelnie to dno, i polski system edukacji to dno. Tylko zakompleksiony husarz, któremu wmawiano całe życie, że polacy to naród wybrany może twierdzić inaczej XD
To że system edukacji u nas to dno to fakt i ty jesteś przykładem. Nawet nie zrozumiałeś o czym jest temat. Ja krytykuję cały aktualny system edukacji. Europejski i polski bo jesteśmy jego częścią.