Wpis z mikrobloga

@NonOmnisMoriar: zesrał się po prostu pisząc jakieś dyrdymały plując na innych. Jakby wykop był lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sandrinia: mnie nie zapiekło bo nie jestem userem Lurkera. Mnie po prostu uderzyła ta "mowa nienawiści" i jad jakim przesiąknięty jest ten wpis. Już nie wspominając o jakimś wywyższaniu się kolesia co wkleja cudze obrazki i myśli, że to mu daje jakąś legitymację by oceniać
  • Odpowiedz
@arczer: ale to jego tag i interesuje mnie to, co postuje. Dlatego mam go w obserwowanych, na tym polegają tagi. Po prawie 10 latach posiadania konta na wykopie powinieneś wiedzieć, do czego służą tagi i ich obserwacja.
  • Odpowiedz
@ZmiksowanaFretka: właśnie nie, pisał do swoich wyznawców, żeby sobie podbić atencję. Widocznie obrazki jakie wkleja to za mało. Użył przecież wiele zwrotów o edukacji, kulturze, metodach naukowych żeby tym swoim wyznawcom wydać się mądrzejszy niż jest. I widocznie podziałało xD
Czy jest mądry to wątpię, bo z miejsca taki NIKT dyskredytuje 2 tys. lat Kościoła, szasta pojęciami o których nie ma zielonego pojęcia, wplata jakieś frazesy europejskie dla zaimponowania ociężałemu
  • Odpowiedz
@arczer: "Masowa produkcja bezmyślnych, posłusznych, bezideowych, omamionych konsumpcjonizmem cielaków to jakaś dobra droga? xD"

Pomijając, że świat idzie w stronę ekologii, a więc i edukacja w tej dziedzinie jest najwyższa w historii, to... wciąż nie masz racji. Nie dziwi mnie to, wszak masz się za wybrańca, a jesteś zwykłym przeciętniakiem z przerostem ego.

"W jakiej? Ty wiesz w jakiej żyjemy i dokąd to zmierza? Szczególnie ostatnie wydarzenia pandemiczne oraz nowy plan
  • Odpowiedz
@Abstrakt: idź zjadać medialną papkę dla półgłowków o ekologii, o bezpieczeństwie. Tak, wszystko dla naszego dobra xD
I tacy myślą właśnie, że są lepsi, bo ich media połechtają komplementami, bicz pliz xd
  • Odpowiedz
@arczer: ile polska ma uczelni na światowym poziomie? Bo mówisz, że ta polska edukacja to jest dobra
Nie jest. Polskie uczelnie to dno, i polski system edukacji to dno. Tylko zakompleksiony husarz, któremu wmawiano całe życie, że polacy to naród wybrany może twierdzić inaczej XD
  • Odpowiedz
@Krejziismylife: tu też przylazłeś spierdoksie ze swoją sraczką? xD
To że system edukacji u nas to dno to fakt i ty jesteś przykładem. Nawet nie zrozumiałeś o czym jest temat. Ja krytykuję cały aktualny system edukacji. Europejski i polski bo jesteśmy jego częścią.
  • Odpowiedz