Aktywne Wpisy

maybe +99
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Niedopuszczenie do urodzenia zdeformowanego, skazanego na śmierć - często w cierpieniu, dziecka nazywasz morderstwem? Albo aborcję żeby uratować matkę?
Czysty sadyzm nie mający nic wspólnego z chrześcijańskimi wartościami. Jak piekło istnieje, to jest tam dla was specjalne miejsce.
Nie wiem o czym pisałeś. Jak o aborcji na życzenie to ta jest od ponad 20 lat w Polsce zakazana.
Nie chcę tu dyskutować czy płody ze stwierdzonym zespołem downa powinny być poddawane aborcji, czy nie, natomiast faktem jest że wyrok magister Przyłębskiej podyktowany jej przez Kaczyńskiego sprawia że np. dzieci bez organów wewnętrznych czy z deformacjami muszą się rodzić tylko po to żeby natychmiast umrzeć. Bo nasz dyktatorek sobie wymyślił że ksiądz musi gusła odprawić nad tym umierającym w cierpieniu dzieckiem.
Jak dla Ciebie to jest ok, to
Bzdura.
@Jabby: Za to mordujący nienarodzone dzieci to anioły. Ale wy macie wyprane mózgi.
@Klimbert: Pseudowyrokowi trybunału julii przyłebskiej*
Jestem ciekaw czy gdyby płód zagrażał życiu Twojej żony/matki/córki też byłbyś taki święty.