Aktywne Wpisy
Bumelante +174
Nazywanie ludzi świętujących 11 listopada narodowcami to jest taka #!$%@? z logiki że mnie skręca za każdym razem.
Idąc tym tropem świętujących 1 mają powinno się nazywać komunistami.
#marszniepodleglosci
Idąc tym tropem świętujących 1 mają powinno się nazywać komunistami.
#marszniepodleglosci
stefan_pmp +140
#bekazpisu #bekazkatoli
@zero_dwa: Jakby Hitler był zły to by nie doszedł do władzy. I Stalin też XD
Twoja logika.
A PO też dwa razy wygrało wybory i przy tym raz oddało władzę całkowicie pokojowo zostawiając kraj w dobrym stanie. A teraz zastanówmy się w jakim stanie państwo odda PiS i czy w ogóle jeszcze zrobi to po dobroci.
Komentarz usunięty przez moderatora
Na dodatek wyjście z UE.
@zero_dwa: No i obyście przegrali i żebyś wył potem z bólu widząc jak to wszystko się dzieje na twoich oczach a ty nie możesz nic zrobić, nawet nie masz gdzie uciec bo byś chyba się musiał przeprowadzić do Afganistanu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
My wystarczy
Komentarz usunięty przez moderatora
Młodzi się laicyzują najszybciej na świecie, stare katotaliby umierają, teraz to tylko kwestia czasu aż będzie was za mało by móc o czymkolwiek decydować ¯\_(ツ)_/¯ Będziesz wytykany palcami na starość jako
Najlepsze życie wspólnotowe to takie narzucone siłą przez państwo, wiadomo.
Przypomnę, że koło PO kręci się Giertych twórca "patriotycznych" bojówek typ który namawiał do nie przystąpienia do UE przeciwnik aborcji. Sikorski, który zaciął się w kiblu gdy głosowano o trybunał stanu dla Ziobry. Gowin, który przepchał i aborcję i #!$%@? sądów. Zresztą czytając i słuchając prędzej PO będzie w koalicji z Konfederacją
Korwin może i ma aparycję i poglądy śmiesznego dziadka w muszce, ale serio mam wrażenie, że jest tam najbardziej wolnościowy i liberalny (jezus nie wierzę w to co pisze xD), ale prawie całą
@GG99: Jeżeli uważasz, że wybieranie PO to mniejsze zło, to w ogóle nie podchodź do tych wyborów. Nie wiem czego wy oczekujecie po polityce, może rycerza na białym koniu. Nigdy nie będzie i nie byłoby przywódcy który nie wykorzystał władzy na swoją korzyść, ale dla was Sikorski jest "ZDRADKIEM", bo doprowadził drogę do własnej chaty XDDDD