Aktywne Wpisy

stndix +105
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#nba
źródło: comment_1635822285c26AIK3E7iYcZAWaRNyqeF.jpg
Pobierzźródło: comment_1635841476BbbYKEMgtVOMJRuiHmgLlc.jpg
Pobierz- śmieszne, że mówi to Smart który rzuca poniżej 30% z pola w tym sezonie
- w 4 kwartach i dogrywkach w tym sezonie Tatum jest 12/47, Brown 16/36; różnica jest taka, że Brown w końcówkach gra praktycznie tylko izolacje lub dostaje rzuty kiedy zostało mało sekund do końca akcji, cała gra jest ustawiona pod Tatuma który nie potrafi zrobić praktycznie nic
Trzymanie
miałem nieprzyjemność oglądać mecz bostonu i... wolałbym oglądać jak ktoś ogląda kogoś kto ogląda nyan cata przez 10 godzin.