Aktywne Wpisy
klubzangli +46
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

wfyokyga +34
Wczoraj se widziałem 2 terminator, to teraz trzeba jedynke remastered obejrzeć. Pierwszej części to mało pamiętam
źródło: temp_file6613009213500803446
Pobierz

jest tu jakiś spec od volvo? Szukam s60 ii w d2/d3/d4 i może akurat się czegoś ciekawego dowiem na co zwrócić uwagę.
A może ktoś ma takie auto i dorzuci coś od siebie.
#motoryzacja #auta #volvo
No i jak Volvo to wiadomo: skrzynie nie lubiące momentu obrotowego ;-)
Sam jechałem praktycznie już kupować s60 z 2012 z silnikiem 2.0d i jak się dowiedziałem o tym mankamencie to zupełnie odpuściłem model. Poszedłem jednak w stare, sprawdzone 2.4
Brałem pod uwagę 1.6 oraz właśnie 2.0, ale widzę ze wstrzymanie wyszło mi na dobre.
Długo masz swoje s60?
Na pewno, jeśli jesteś zafiksowany na tym konkretnym Łosiu, współczuję życia z asymetrycznymi kratkami nawiewu. Ja szukałem czegoś z aktywnym tempomatem i ten w s60 pamiętam, że potrafił zatrzymać auto na 3 sekundy w korku zanim się wyłączał.
https://volvoforum.pl/viewtopic.php?f=178&t=119595
Forum wymaga rejestracji, ale jako właściciel Volvo na pewno i tak się tam zarejestrujesz.
Co wybrałeś z audi? B7 b8? C6?
Pod wieloma względami auto podobne, a w tych samych pieniądzach trafisz pewnie lepiej wyposażone i z tym dobrym 5-cylindrowym silnikiem.
Jak już musi być S60 to chyba d4 to był ten sensowny 2.4 diesel.
Btw. Ten diesel jest spoko, ale skoro pali. U mnie norma to 7.5-8.5l
Po 2013 jest już ok?