Aktywne Wpisy

Ciemny009 +2
Myślicie że oświadczyny w wieku 23/24 lat po ponad 6 latach związku to dobry czas czy za wcześnie/późno? Różowy wie że to max na co się zdecyduje to narzeczeństwo, umowy cywilno prawnej, potocznie zwanej dla zmylenia przeciwnika małżeństwem nie chce zawierać, ona to akceptuje. Chcemy lecieć w tripa na kilka miesięcy do Azji pod koniec roku i wtedy chciałbym to zrobić.
#zwiazki #rozowepaski
#zwiazki #rozowepaski

alkoholik000 +95
Konfederacji rosną słupki, rozpoczęła się masowa nagonka na Twitter na Konfederację.
Jednego nie rozumiem, przecież to wszelkiej maści lewactwo chciało przymusowej segregacji osób niezaszczepionych, a sami teraz wyzywają kogoś od faszystów.
#bekazlewactwa #polityka #konfederacja
Jednego nie rozumiem, przecież to wszelkiej maści lewactwo chciało przymusowej segregacji osób niezaszczepionych, a sami teraz wyzywają kogoś od faszystów.
#bekazlewactwa #polityka #konfederacja

boże takiej beki to dawno nie widziałem
@Morritz:
Czyli część aplikacji wspiera notcha, a część - nie.
Oczywiście można w ustawieniach oprogramowania ustawić, by Apple wymuszał przesunięcie się menusów poza notcha, ale to jest opcja
@fervi: wut, pokaż jak to wygląda
Wiem, że część osób narzekała że w przypadku 13 calowych i mniejszych ikonki po prawej mogły znikać/chować się ale to nadal nic strasznego imo bo można przeklinać całość i pojawia się okienko. Jeżeli natomiast już taki problem występuje to pewnie to poprawia bo to nie jest coś niesamowicie trudnego do zrobienia, aczkolwiek czemu tego nie
https://twitter.com/i/status/1453382287328874497
Co do menusów - czytałem o tym, ale nie znalazłem.
@LosoweKontoLosowegoWykopowicza: Wiesz - częściowo można zrozumieć Apple, że wprowadziło notcha. Ale że tak zrąbali przy oprogramowaniu tego ... Bo oni dosłownie nie zaimplementowali notcha w systemie, ty jako programista aplikacji masz go uwzględnić przez co działa różnie w zależności od aplikacji.
@fervi: to jeszcze nic, ja zauważyłem jedną aplikację i jest to znana przeglądarka, która ma problem nie z notchem, ale paskiem , który