Wpis z mikrobloga

@akarw1234: Grałem dzisiaj w ten tryb przez większą cześć dnia i widziałem tylko 2 wygrane bitwy z tym klocem na 4 etapie, obie na średnim poziomie. Na trudnym jest tak samo tylko boty mocniejsze się respią. Ogólnie to nie mam pojęcia jak go pokonać. Chyba jednak trzeba będzie uzbierać te 130 kluczy żeby odblokować ostatni kawałek wiadomości.
  • Odpowiedz
@akarw1234: Skupić się na mobach. Jak je olejesz, to za chwilę jesteś w dupie. No i z HE bardzo ładnie wchodzi w weakspoty Nieśmiertelnego :)
  • Odpowiedz
@vdr: Gdzieś przy 3 razie sczaiłem się że mam wgl tą amunicję ( ͡° ͜ʖ ͡°). No ale co by nie mówić to bez zgranego teamu jest w ciul ciężko wygrać.
  • Odpowiedz
@akarw1234: No tak. Do najtrudniejszego trybu mieliśmy chyba 4 podejścia i dopiero za czwartym się udało. Generalnie najlepiej grać średni, bo jest najbardziej efektywny, ale najtrudniejszy raz chociaż trzeba wygrać :)
  • Odpowiedz
@akarw1234: Ja przed chwilą mialem wygraną bitwę w Hornecie/AMX1390 na średnim poziomie. Nawet niezły jest ale nim przetrwać do końca na trudnym poziomie to już jest osiągnięcie.
  • Odpowiedz
@przem73: Na łatwym i średnim to imo albo 13 90, albo T-54. Te wydają się najlepsze. O ile oczywiście umiesz grać, bo lightem można się wywalić szybko, ale działo i dpm ma super.

Włoch ma tragiczną celność i czas skupiania. Szczególnie z Nieśmiertelnym trudno walczyć, bo trudno trafić w te weakspoty. Natomiast fajnie nadaje się na farmienie mobków.

Centurion jest beznadziejny.... Ani obrażeń, ani
  • Odpowiedz