Aktywne Wpisy

eleganckichlopak +268
Módlcie się konfiarze żeby w poniedziałek do debaty został wystawiony Bosak, a nie Mentzen. W przeciwnym wypadku słupki mocno polecą w dół jak Sławek znowu zacznie się miotać i nie będzie rozumiał pytań. Co by nie mówić o Krzysiu to jest zdecydowanie bardziej ogarnięty w wystąpieniach publicznych. No nie jest po prostu tak tępy jak Sławek xd Nie daj boże jeszcze jakby doszło do konfrontacji z JE Tuskiem, o boziu to będzie
Viado +31
A teraz sobie wyobraźmy że naszym krajem dalej rządzi Tusk:
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF
- Stopy procentowe 30%
- Stuhr, Ochojska, Lis, Janda, Holland co chwile występują w TVP i pouczają "zacofanych" polaków jak mają życ
- Inflacja 20%
- Benzyna po 15zł
- Związki i adopocja przez LGBT i inne promocje zboczeń
- Brak dodatków inflacyjnych, tarcz i dopłat do ogrzewania
- Paszporty covidowe byłyby pewnie obowiązkowe do teraz żeby się podlizać kolegom z WEF

#iphone #google #android #ios
Ale myślę, że jak ten procek google trochę się pouczy, to za jakiś czas może być mocną konkurencją, ale Pixel ma inny ogromny problem, czas pracy na baterii to max 4h SOT
@Pucha12: skąd takie info? Jesli rzeczywisce tak jest to padaka straszna
@kermirz: imo na nowym telefonie tak, ja na swoim dwuletnim juz oneplus 6T mam ok 5h, a sa telefony ze sporo lepszymi wynikami.
@kermirz: tutaj pełna zgoda. Ale jesli recenzentowi ten Pixel wytrzymuje 4h SOT, to chyba slaby znak bo tel jest raczej uzytkowany intensywnie, a nie leży i się rozładowuje od procesów w tle, szukania sieci itd.
@xzxzz: mój mi9 1.5h xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora