Wpis z mikrobloga

Silenced players cannot search or apply to active groups. A group will automatically delist and cannot create a Group Finder listing if there is a silenced player in the group.

Już po mucie, dwa miesiące bycia trędowatym minęło, teraz opowiadam swoją historię randomom, a oni mi nie odpisują... To i tak nic nie da debile z blizzarda!!! Karać to sobie możecie w taki sposób swoje dzieci bo prędzej czy później i tak mnie coś zdenerwuje w tej wciągającej grze i będzie o 1 wulgaryzm po polsku za dużo przez co poleci mute na PÓŁ ROKU!!!! Chcę się zabezpieczyć tylko nie mam pojęcia co robić? Petycja, skarga do Stanu w Kaliforni czy coś jeszcze innego? Bo to coś cytowanego wymyśliła jakaś KONKRETNA osoba, po aferze widać jakie dałny tam pracują i nawet nie wiadomo czy osoba, która wpadła na tak p----------y pomysł aby w grze MMORPG uniemożliwić zmutowanym graczom dołączania do grup tam nadal pracuję. Swoją drogą ciekawy zbieg okoliczności, zostałem odmutowany 26 października o 8 rano, a dropłem 2 mounty z guldana 3 godziny później mimo że przecież wcześniej też było farmione. #worldofwarcraft #wow
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fileperek: Ja to bym napisał petycję, tylko musiałbym się jeszcze doedukować i użyć poprawnego angielskiego języka i by było tak: 1 akapit o tym dlaczego wow silnie uzależnia, 2 akapit o tym jakie sytuację w wowie są absurdalne i mogą doprowadzić do irytacji, 3 akapit o tym jak wygląda system karania graczy, wystarczy tylko 5 reportów do interwencji gma. Raczej nic nie wskóram i będą sprawdzać na tabelce w power
c.....a - @Fileperek: Ja to bym napisał petycję, tylko musiałbym się jeszcze doedukow...

źródło: comment_1635322565stED3MDhvtFRjL2kTJCyUj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz