Wpis z mikrobloga

@AnonimoweLwiatko: @rexxaris: Panowie wyplusujmy ten materiał, mi na prawdę nie chodzi o bycie w "gorących" bo byłem wielokrotnie. Niech młodzi i głupi faceci się zastanowią, mnie też spotkało nieszczęście i prawie skończyłem jak ten pan z alimentami, na szczęście się mojej ex nie udało zajść. Dziękuję.
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam: ale czemu? chlop poznal jakas typiarke na instagramie, ktora ostro walil - zrobila go na 2 dzieciakow, tak wlasciwie sam podjal decyzje, by wejsc w nia zwiazek malzenski - czemu mam mu wspolczuc itd.?
  • Odpowiedz
@rexxaris: Nie chodzi o współczucie, miał okazję to j---ł ile fabryka dała, chodzi o to że mężczyźni nie współczują męzczyźnie w takich chwilach. mamy prostsze myślenie niż baby, moja ex zbierała materiał dowodowy żeby pozbawić mnie praw rodzicielskich nim jeszcze zaszła w ciąże. tu chodzi o przestrogę, bo w sądach jesteśmy spaleni.
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam: wiem, o czym mowisz - jeszcze nie jestem na etapie wchodzenia w malzenstwo i dzieciakow, ale sam sie w przyszlosci boje, ze moja moglaby mnie wyruchac; ogolnie wiem, o co ci chodzi i uwazam, ze jest problem, tylko wlasnie z drugiej strony to co napisalem wyzej: ziomek j---l sobie jakas lalke z instagrama i oczekiwal od niej inteligencji? ona w bance zyje, nigdy nie pracowala, nie zna obowiazkow zadnych
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam: Ja tak szczerze to zabrałbym wszystko co bym miał i s-----------m tam gdzie prawo mnie nie znajdzie w takiej sytuacji bo bym się po prostu na taką "sprawiedliwość" nie zgodził i tyle. Współczuje i to bardzo każdemu kto takie pasożyta dla siebie wziął ale z drugiej strony, gość niby ogarnięty, a instagramową gwiazdkę wziął? Sponsorował 5 wakacji w roku? Umówmy się, że to nie jest tak, że nie miał
  • Odpowiedz
@rexxaris: Nie no aż taka tępa nie była skoro skończyła z powodzeniem studia prawnicze, wchodząc w związek małżeński nikt nie myśli o tym żeby się zabezpieczać a dla kobiet najlepszym zabezpieczeniem jest właśnie dziecko. Jest to przykre, że bycie ojcem jest w tym kraju jednoznaczne z byciem odpowiedzialnym finansowo za siebie, PARTNERKĘ i dziecko. Bo pal to licho jeśli sąd zarządziłby alimenty na dzieci ale i ona je dostaje.
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam: ja wiem, jak niektore laski potrafia niektore kierunki studiow skonczyc - nie wiem, jak jest z prawem, ale znam studia techniczne, w ktorych laski po prostu na frajerach koncza te studia praktycznie nie muszac sie uczyc i nie robiac nic XD (nie oceniam trudnosci samego kierunku)
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam:

Niepasujące do niczego wstawki z top gun, zwariowany kolega francuz, wiśniewski jako ekspert od ojcostwa, jaworowicz mająca 75 lat, wyglądająca na pięćdziesiąt. Dla mnie ta cała sprawa dla reportera to jakaś inna rzeczywistość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz