Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +146
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ten randomowy saksofon i ta fota. Beka na miare telewizji z Ugandy i słynnego "why are u gay?"( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rexxaris: Sam fakt małżeństwa to był jego wybór, natomiast faworyzowanie kobiet w sądach rodzinnych to inna sprawa i powalone prawo- jak się rozwiedziesz bez orzeczonej winy przez sąd z kobietą (nawet bez dzieci) i masz płacić
Dlaczego kwestia antykoncepcji spoczywa tylko na kobiecie? Mógł poddać się wazektomi. Co najzabawniejsze, ona złapała go na dzieci, po czym najlepszy przyjaciel heheszkuje, że to erotoman. xD
A potem ślub, chyba nikt go nie zmusił? Chociaż cholera wie, w jakim był stanie widząc jego nagie zdjęcie po pijaku - każda żona byłaby z tego zadowolona, wiedząc że w każdej chwili mogą zobaczyć to dzieci!
PS - tak, bo to ona utrzymuje dzieci, to kobieta musi się martwić czy ma co do gara włożyć. Facet nie ma pracy - nie płaci. Przecież on
napisała że w 8 msc ciąży miała prawie dwuletnie dziecko