Wpis z mikrobloga

ale czemu? chlop poznal jakas typiarke na instagramie, ktora ostro walil - zrobila go na 2 dzieciakow, tak wlasciwie sam podjal decyzje, by wejsc w nia zwiazek malzenski - czemu mam mu wspolczuc itd.?

@rexxaris: Sam fakt małżeństwa to był jego wybór, natomiast faworyzowanie kobiet w sądach rodzinnych to inna sprawa i powalone prawo- jak się rozwiedziesz bez orzeczonej winy przez sąd z kobietą (nawet bez dzieci) i masz płacić
  • Odpowiedz
@PoIand: @Theo_Y: @QUANTUM-DICK: prosze państwa, ostatnio hurtowo oglądam SDR i muszę przyznać ze jakościowo te materiały pod względem technicznym nie są na wysokim poziomie ale maja swój urok. Obejrzałem już dziesiątki odcinków i na prawdę polecam. Nie oglądam fame Mma, danielimagikali czy innych dziwnych rzeczy wiec znalazłem sobie alternatywę. Jest sporo materiałów na yt można włączyć w ciągłości i zatracić się w tym artyzmie XD
  • Odpowiedz
@Banacek: Łatwo nam osobom niezwiązanym emocjonalnie z tymi ludźmi oceniać. Szkoda ludzi i jego i jej, oboje pomylili priorytety. On chciał mieć super dupe do bzykania nie licząc się z tym ze to będzie kosztować a ona woli pieniądze niż rodzine.
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam w sumie bawi mnie to trochę.

Dlaczego kwestia antykoncepcji spoczywa tylko na kobiecie? Mógł poddać się wazektomi. Co najzabawniejsze, ona złapała go na dzieci, po czym najlepszy przyjaciel heheszkuje, że to erotoman. xD
A potem ślub, chyba nikt go nie zmusił? Chociaż cholera wie, w jakim był stanie widząc jego nagie zdjęcie po pijaku - każda żona byłaby z tego zadowolona, wiedząc że w każdej chwili mogą zobaczyć to dzieci!
  • Odpowiedz
@tylkoocosspytam nie no, oczywiście. Zazwyczaj jest tak, że jak facet nie ma pracy, to może sobie bimbac i nie płacić alimentów. Wiesz ile takich sytuacji znam? A baba potem z--------a, bo cipce, która nie umie znaleźć roboty nie chce się płacić ani grosza.
PS - tak, bo to ona utrzymuje dzieci, to kobieta musi się martwić czy ma co do gara włożyć. Facet nie ma pracy - nie płaci. Przecież on
  • Odpowiedz
@PachneImbirem: Pod filmem raczej rozmawiamy o tej konkretnej historii, gdzie rażącym jest to ze sąd jest bezlitosnym dla człowieka który płacił alimenty, stracił tymczasowo prace nie ze swojej winy i za chwile może ja stracić permanentnie. Jeśli mielibyśmy się przerzucać przykładami życiowymi to znam pasożytów kobiety i mężczyzn jak rowniez obopólną żerująca na socjalu.
  • Odpowiedz