Aktywne Wpisy

Badmanek +273
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +312
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

#wszystkichswietych
źródło: comment_df9v34qDpmaZcsZLBQpeaEvVI21q4OSG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@semperfidelis: Ja też zapalam znicze, ale jakoś nigdy nie przeszło mi przez myśl, żeby robić "na pokaz". Myślenie rodem z głębokiego PRLu
Lubię przejść się na cmentarz, posiedzieć w ciszy, zapalicz znicz (nie jest to dla mnie problemem, i nie wymaga dogłębnej analizy czy filozofii). Niech każdy robi, jak uważa
@Aerials: Nie chodzę na cmentarz i nie palę zniczy, ani nie kupuję kwiatków. Stoję z boku, a z boku wygląda to właśnie tak, jak opisałem wyżej.
Po drugie napisałem, że tego nie rozumiem, a nie że chcę to zmienić. Mam to w dupie tak naprawdę na co ludzie wywalają kasę. Kto wie, może niedługo skorzystam na nich sprzedając im znicze 200% drożej? Całkiem możliwe,
@semperfidelis:
Ludzie mogą się swoją kasą nawet podcierać i nic mi do tego, ale kiedy rząd p----------a MOJĄ kasę na głupoty to już jest w---------e.