Aktywne Wpisy
Mefedronka +257
Składając wypowiedzenie usłyszałam, że:
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
1. Jestem nieodpowiedzialna.
2. Powinnam znaleźć kogoś na swoje miejsce w zastępstwie.
3. To nie tak miało być.
4. Mam okres wypowiedzenia 1 mies, pomimo, że mam według KP mam 2 tygodnie.
5. Nie wiedzą, czy kogoś znajdą na moje miejsce, mam zostać.
6. Nie wyjdę wcześniej w piątek, pomimo, że prosiłam o to przed wypowiedzeniem, bo skoro ja robię im pod górkę, to i oni mi będą
LittleOpa +542
Czy na taki skromny dom dla singla dostanę bk2%? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #pieniadze #inwestycje #kredythipoteczny #bekazpisu
#nieruchomosci #pieniadze #inwestycje #kredythipoteczny #bekazpisu
Cóż, do wczoraj. Dzięki za super obsługę klienta, korpobiurwy.
@WabiSabi: Dobrze rozumiem, że sam psułeś arkusze z naklejkami przez krzywe naklejanie i pisałeś do nich żeby za darmo przysyłali Ci nowe?
@GeWa: raz to było z ich winy - w instrukcji GTR'a ze Speed Champions kazali nakleić odwrotnie niż powinno być.
Po jakims czasie to minelo ale mam wrazenie, ze u Ciebie jest ban pernamentny. Mozesz napisac skarge na dane zgloszenie lub zglosic eskalacje.
Chociaz
Myśleli, że pokonają Polaka-cebulaka? Będę walczył dalej (pod innymi danymi adresowymi) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio za 4x zamówione naklejki zbanowali ci całe konto i nawet już w ich sklepie nie będziesz mógł kupować? xDDDD
@WabiSabi: co miałeś w szkole z czytania ze zrozumieniem? Oni ci napisali, że możesz kupować w innych punktach sprzedaży (nieoficjalnych). U nich w s@h już nic nie kupisz
no to już pewnie znasz odpowiedź, czemu dostałeś bana. Czyste konto (brak zakupów) i co chwilę piszesz do nich o wysłanie naklejek czy czegoś. Pomyśleli
A klocki mi oddaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)