Wpis z mikrobloga

Młody stażysta przyniósł do pracy pączki.

Niebieskie paski: O, spoko, dzięki ziom.

Różowe paski: Dziękuję. Czemu to zrobił. Pewnie chce się przypodobać. A ja nie wiem, trochę krindż. Pewnie nie ma dziewczyny (XD). Ciekawe gdzie kupił. A szef mu pozwolił? A ja nie wiem, trochę to zaburza rytm pracy. ...

#pracbaza #korposwiat #staz #praca #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalpkaJeanPaul: xD Wyrazy współczucia. Mimo wszystko próby kierowania kobiecym zespołem to zwykle jest gorszy dramat: fochy, foszki, fochunie między sobą, ta tamtej nie pomoże, te ze sobą nie gadają, ta jest d----a, tamta ją obgaduje, te im zadania dodatkowe podrzucają, ta za długo pali, tamta ma uczulające perfumy…robota leży, a ty sie człowieku p-----l z takim trywialnym gównem i baw w gaszenie konfliktów środowiska pracy xD
  • Odpowiedz
  • 45
@mickpl nie wiem skąd się biorą takie różowe. U mnie jak ktoś przyniesie ciasto czy pączki to same jeszcze organizują salę i talerzyki żeby zjeść jak cywilizowani ludzie, chwalą i dziękują
  • Odpowiedz
z babami sie nie pracuje, taka jest zasada. Nuech se robia z innymi babami i gnija we wlasnym sosie.

@AleDlaczegoTak: zależy gdzie, u mnie baby są bardzo spoko. Chociaż kto wie co gadają za plecami xd
  • Odpowiedz
@Korowiov: Pół roku wytrzymałem jako kierownik mając w zespole dwie kobiety. Ja jestem przekonany że o wszystkich bzdurach nie wiem, ale to co wiem to nadaje się na materiał do wenezuelskiego serialu. Tfu, nigdy więcej, szkoda zdrowia psychicznego. Niech później nie pierdo**** że mniej zarabiają. Np jak dla jednej byłem po prostu miły tak samo jak dla drugiej ale ta druga to widziała to stwierdziła że dla tej pierwszej jestem
  • Odpowiedz