Aktywne Wpisy
Tja88 +123
plusikdziczku +927
Mmm paczka w sobotę. Za co kocham Polskę? Za InPost, za Blik, za szybki i tani internet mobilny oraz stacjonarny. Niby żadne rewolucyjne odkrycia ale sprawiają, że życie jest lepsze
#inpost
#inpost
Półmaraton królewski za mną, świetnie się biegło. Jestem z siebie mega zadowolony, nie spodziewałem się aż tak dobrego czasu.
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem #polmaraton
Fajno ( ͡º ͜ʖ͡º) dobry czas. Trochę byś docisnął i złamał 90min (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Ja osobiście mogę polecić metodę MAF180. Nie każdemu pasuje, nie każdy w ogóle widzi w niej "metodę" do biegania. Chociaż na początku bardzo denerwuje to, że biegasz wolno, to postępy przynajmniej w moim przypadku były ogromne. Później z niej zrezygnowałem, ale to jak już biegałem po około 4:30min/km.
Możesz sobie ją wygooglować, nie będę się
szalony szaleniec
Poszło mi to dość szybko raczej w porównaniu do tych osób o których naczytałem, że stosują tę metodę. Ja wcześniej w 2019 i na początku 2020 roku sporo biegałem (a wcześniej przez około 5 lat dużo na siłowni ćwiczyłem), ale później miałem przerwę około 9 miesięcy i wróciłem do biegania
@alguitasz55: czas kozak! Zrobiłem podobnie jak Ty, ale 10 minut wolniej ( ͡° ͜ʖ ͡°) tzn. ledwo po wyjściu z infekcji liczyłem na 1:45-1:50 a wyszło że dosłownie sekundy dzieliły mnie od złamania 1:40. Nie narzekam, bo fajnie się biegło i super impreza - spróbuję na Marzannie
Jaką masz życiówkę w półmaratonie?
To pewnie widzimy
Najbardziej się wkurzyłem że nie udało mi się zaliczyć 45min na 10km, dosłownie kilku sekund zabrakło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I jasne, kolejny przystanek - Marzanna (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)