Wpis z mikrobloga

Mirki ale inb4. Przyjeżdżam sobie na swoją działkę bo ma przyjechać geolog a tu hałda buraków xD. Co ci rolnicy mają w bani. Od razu powiem, że droga dojazdowa do działki z burakami jest z innej strony ale chyba ktoś uznał, że na cudzej działce będzie lepiej xD
#nieruchomosci #budujzwykopem #dzialka #rolnictwo
internety - Mirki ale inb4. Przyjeżdżam sobie na swoją działkę bo ma przyjechać geolo...

źródło: comment_1634398554JB5MUndN5oXb04cEuAqeRJ.jpg

Pobierz
  • 254
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Radkovich: Na razie napisałem na lokalnej grupie gdzie jest ok 1000 mieszkańców gminy, że szukam właściciela buraków bo chce wystawić rachunek za bezumowne użytkowanie gruntu i czekam xD
  • Odpowiedz
Śmieszne bo drugi sąsiad zasiał częściowo na mojej działce rzepak. Hojni są ale w tych trudnych czasach każdy prezent się przyda zwłaszcza ze olej już po 10 zł xD

@internety: klasyczni rolnicy ze swoimi polami jakby mogli to by nawet asfalt zaorali wystarczy tylko kawałek nie użytku i zawsze się na niego w---------ą tak samo jak są pasy przy drogach to zawsze wszystko zaorane jak idzie nie ważne czy to
  • Odpowiedz
@Igbt: mamy koniec października a nie początek sierpnia. Zapach nic nikomu nie będzie przeszkadzać bo o tej porze roku na wsiach i tak j---e skisłą kapustą i cebulą które rolnicy talerzują na polach, że o gnojówce już nie wspomnę.
@internety: rozegraj to dobrze żeby ci po złości następnym razem gnojowicy nie rozlali a jak się pobudujesz ognia nie podłożyli. Pomysł z ogłoszeniem jest dobry ale ten co to
  • Odpowiedz
Tu jest śmieszna sytuacja bo burzą się, że zabraniam im jeździć po mojej działce. A robią to bo zaorali i zasiali drogę gminną co prowadzi na ich pola xD

@internety: to jest klasyk każdej wsi rolnicy orają co tylko się da . Ogrodź działkę i się skończy fikanie
  • Odpowiedz
@europa: szczerze to ja bym się na to zgodził bo i tak tam nic nie ma ale wystarczy, że by ktoś zapytał. A miejscowy to chyba ja jestem tu najbardziej bo mieszkam 29 lat jakies 500 metrów dalej
  • Odpowiedz