@kolczan_prawilnosci: zauważyłem jeszcze że jak podłączam inną ładowarkę teoretycznie 2 amperową to ładowanie idzie jak krew z nosa, pokazuje 9 godzin do naladowania od 10%
@kolczan_prawilnosci: Miałem to samo. Już myślałem, że port do wymiany bo czyszczenie podobne do twojego nic nie dało. Pomogło dopiero dokładne czyszczenie zestawem preparatów do styków Kontakt S + Kontakt U, do tego kompresor i wygrzebywanie syfu patyczkiem dentystycznym.
@kolczan_prawilnosci: igła albo czymś cienkim spróbuj wyciągnąć brud z dna portu. Miałem podobnie i to rozwiązało problem bo wtyczka zaczęła wchodzić w 100%
@radekqwerty: @kwiateusz: @thorin87: niestety czyszczenie, grzebanie wykałaczkami itp nie przyniosło żadnych rezultatów @dymaczdusz: ile za to zapłaciłeś? naprawiałeś w oficjalnym serwisie oneplusa? mi by pewnie nie przyjęli bo mam pobite szkło zarówno z tyłu jak i z przodu xd
@kolczan_prawilnosci: zamówiłem gniazdo na aliexpress za bodajże $3 ale na allegro też są . Następnie opalarka otworzyłem telefon i sam wymieniłem. Klej uszczelniający to ok 15 zl na allegro. Od razu wszystko działa. Kłopot tylko mam z baterią. Wszystko co widziałem to podroby a mam już połowę pojemności baterii
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Zobacz ostrym światłem czy styki są całe, ja miałem wyżarte do połowy.
@dymaczdusz: ile za to zapłaciłeś? naprawiałeś w oficjalnym serwisie oneplusa? mi by pewnie nie przyjęli bo mam pobite szkło zarówno z tyłu jak i z przodu xd