Aktywne Wpisy

zlotybrek +18
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Dzwiekoszczelny +40
Panowie, wchodzę do tego pociągu, a w zasadzie zaczynam przygodę ;>
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
Przygotujcie się na nową konkurencję hehe
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1634291334eaL6HtZhPAxzHBxkMg0jJm.jpg
Pobierz@Giban: izotoniku, bo na rower idę( ͡° ͜ʖ ͡°)
a poważnie, to już kilka razy brałem w tej dyskusji udział i właśnie nauczony doświadczeniem - wiem, że to jest najlepsza opcja. U nas nie ma "edukacji drogowej". Fakt dzieciaki w 4 klasie mają przez chwilę na technice, ale to różnie bywa, i szybko zapominają. Nie ma STAŁYCH promocji zdrowych, dobrych zachowań na drodze. "10 mniej" to była
@Wyrewolwerowanyrewolwer:
oczywiście, ale musiałbyś dojść do etapu szkolenia na prawo jazdy :)
już nie wspominając o znaniu PoRD
XD
Komentarz usunięty przez autora
@Giban: po pierwsze, nie, nie można. Uczą tego na kursie PJ. A także na kartę rowerową.
Po drugie, na tej kartce z twojego obrazka jest „każdego”, a nie „rowerów”.
Chyba już wiem po której stronie okna siedzisz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Wyrewolwerowanyrewolwer: na screenshocie przecież jest pomarańczone czyli legalne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS zwierzęta mogą czuć się oburzone porównaniem do rowerzystów XD https://youtube.com/shorts/qlc1XOH-E1g?feature=share
@micelangeloB: to w ogóle nie jest dowód na nic, przecież transport samochodowy jest wielokrotnie bardziej popularny to i tych zdarzeń będzie więcej.
@Giban: @kuraku: @Wyrewolwerowanyrewolwer:
Nie wiem dlaczego przy temacie o kulturze jazdy rowerzystów zawsze pojawia się odwołanie do kierowców samochodów, jakby to miało umniejszać wykroczenia tych
Jak zjada na chodnik to przecież już nie są ja jezdni. O co ci chodzi? XD
Dowodzi co najmniej tego, że OC i wymagane prawo jazdy można o kant członka rozbić, bo sprawcami wypadków i wykroczeń są "licencjonowani" kierowcy.
@Giban: Po czym wrzucasz film który przeczy twoim słowom, na którym jest tylko jeden koleś na kolarzówce w spandexie który przejeżdża na czerwonym. Poza tym na kolażówce była tam akacja wyprzedzania z potrąceniem przez auto i jedno OTB na jakiejś dziurze. Reszta to albo "dresiarze" albo casuale - i to są moje obserwacje, to oni zwykle nie znają prawa i sprawiają