Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

źródło: comment_1634291334eaL6HtZhPAxzHBxkMg0jJm.jpg
Pobierzźródło: comment_1634292019BwHeFllPqUd3uzr2tVeYvp.jpg
Pobierz@Wyrewolwerowanyrewolwer: to niech poczyta kodeks drogowy, to będzie wiedział.
https://www.youtube.com/watch?v=42oQN7fy_eM
@Giban: wiatrak mieli mąkę na pierniki. Kolega z warszawki i nie wie skąd się biorą różne rzeczy?
@Giban: to nie frazeologizmy, tylko "mądrości ludowe" przekazywane z pokolenie na pokolenie, zwłaszcza wśród ubogich intelektualnie ludzi.
@Giban: skoro temat nic nie znaczy to po co założyłeś ten cały wątek?
@Giban: pieszy jest uczestnikiem ruchu - ma mieć tablicę? kierowcy mają, a czują respekt? Nie kijem, należy edukować, należy pokazywać niebezpieczne sytuacje, należy promować dobre zachowania. Kolejne ograniczenia, kolejne nakazy NIC NIE ZMIENIĄ. Jedynie w urzędach się wydłużą kolejki do tablic, jedynie producent tablic zarobi - nic więcej nie zmieni się na ulicach. Bo to
@Giban: Widziałeś kiedyś badania dotyczące np. przekraczania dozwolonej prędkości przez uczestników ruchu, którzy mają uprawnienia, ich pojazdy mają tablice rejestracyjne itd.?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tablica rejestracyjna nie sprawia, że ludzie przestają czuć się bezkarni.