No to #amazon przycisnął ostro allegro i jego #allegrosmart . Choć sam do tej pory miałem smarta, to denerwuje mnie ta minimalna dostawa 40zł, bo często muszę jakieś zapychacze dokładać, a amazon w tej samej cenie daje #amazonprimevideo , które oglądałem kilka seriali z tego i są ekstra ( The Boys, Fleabag top) Prime gaming też świetne gry daje, Tylko w ostatnich kilku miesiącach dwa Battlefieldy, Knockout City też kilka razy zagrałem, spoko gierka. Ghostrunner top. No po prostu ta oferta jest tak dobra, że grzech nie skorzystać, chociaż i tak ciężko będzie wypchnąć allegro z rynku. Przez tyle lat to już praktycznie synonim zakupów online w Polsce. Nie mówi się kup w internecie, tylko kup na allegro. Ale wydaje się, że allegro będzie kombinować z tym smartem, żeby był za darmo coś jak ten empik free, bo już ostatnio w tej akcji allegro family dawali tyle monet ile smart kosztował.
@Mysciak: a ktoś widział jakiś ciekawy przedmiot na amazonie ? Sprawdziłem jakieś telefony, baterie do umywalek, , klawiatury i wszystko jakby takie drogie. A co z video ? Jakie znane tytuły są tam dostępne ?
@Mysciak: Myśle ze będzie jak w UK. Ebay trzyma się tu bardzo dobrze i przoduje w zamówieniach, a amazon depcze mu po piętach. Tylko pamietac należy o jednym - Allegro tak jak ebay jest tylko platforma pośrednicząca w sprzedaży, to sprzedający odpowiadają za wysyłkę, zwroty itd. Amazon poza tym oferuje sprzedawcom przechowywanie przedmiotów w swoich magazynach, wysyłkę i obsługę zwrotów, wiec sprzedający nie musza robić w zasadzie nic. No i
Prime gaming też świetne gry daje, Tylko w ostatnich kilku miesiącach dwa Battlefieldy, Knockout City też kilka razy zagrałem, spoko gierka. Ghostrunner top.
No po prostu ta oferta jest tak dobra, że grzech nie skorzystać, chociaż i tak ciężko będzie wypchnąć allegro z rynku. Przez tyle lat to już praktycznie synonim zakupów online w Polsce. Nie mówi się kup w internecie, tylko kup na allegro.
Ale wydaje się, że allegro będzie kombinować z tym smartem, żeby był za darmo coś jak ten empik free, bo już ostatnio w tej akcji allegro family dawali tyle monet ile smart kosztował.
https://spidersweb.pl/2021/10/amazon-prime-cena-nowa-doskonala-oferta-w-polsce-49-zl-rocznie-za-seriale-gry-i-darmowa-dostawe.html
#amazonprime #allegro
Tak, dostajesz przeważnie klucz na origin/steam/gog
Link? Pierwsze słyszę, chyba, że to dla jakiś wybranych aukcji
musi byc kolporter lub epaka i jest za darmo od 1 zl
Dla wszystkich aukcji? Bez minimalnwej wartości zamówienia czy jak?
chociaż jak widzisz oszukują, że niby od 40 zł, a jest od 0 zł, pewnie celowo, żeby na smarta naciągać
https://allegro.pl/oferta/mdr-kubek-swietnie-sie-trzyma-ona-350-ml-11199532590#shippingInfo
a taka promocja, że się z nią ukrywają xd