Aktywne Wpisy
30062018 +1148
Czyli co chłop się utopił od razu pod domem, gdzie psy zgubiły trop.
Także teraz słucham wyjaśnień droga policjo
- kogo złapał pies?
- kogo widzieli żołnierze?
- czyja była patelnia po jajecznicy?
- kogo szukaliście kilka kilometrów dalej helikopterami przez kilka dni?
#grzegorzborys #gdynia #borys
Także teraz słucham wyjaśnień droga policjo
- kogo złapał pies?
- kogo widzieli żołnierze?
- czyja była patelnia po jajecznicy?
- kogo szukaliście kilka kilometrów dalej helikopterami przez kilka dni?
#grzegorzborys #gdynia #borys
bashhenergy +266
Hej mirki,
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
Wrzucamy premierowo szybkie #rozdajo niedstępnego nigdzie indziej nowego, innowacyjnego produktu Bashh!® Energy Sniff.
Co to jest Bashh!?
Bashh® Energy Sniff, to unikalne połączenie rzadkich, egzotycznych ziół, tauryny oraz kofeiny, zapewniające pełne skupienie i energie, zawsze wtedy, kiedy tego potrzebujesz. Dzięki starannie dobranym składnikom oraz stosowaniu donosowemu – gwarantuje natychmiastowy przypływ dzikiej energii! Wciągnij dziką moc natury!
Zalecamy stosowanie porcji wielkości ziarna grochu, usypanej na grzbiecie dłoni. Porcje należy wciągnąć
@one_man_army:
Ctrl + F: "Na pewno"
No results found. Review your settings for configured exclusions and check your gitignore files.
I szukaj wiatru w polu, bo ktoś zamiast "container" napisał "continer", a zamiast "Beneficiary" napisał "Benficairy".
I potem poprawiaj po tym juniorze 40 wystapień tej samej literówki, bo on kod pisze, a nie eseje.
Komentarz usunięty przez autora
Odpisuje zwykle krótko - proszę o podanie technologii i widełek wynagrodzenia. Póki co wszyscy mi podali, poza jednym (co ciekawe facetem), który jakiś oburzony był, że pytam i jedną babką, która natomiast zapytała o moje oczekiwania. I tyle. Kulturalnie bez robienia z siebie debila.
@little_muffin: ja dostaję ok 20 ofert tygodniowo, widełki są podane w ok 30% z czego często są
@Portmanteau:
Taaaa, bo takich wykopków jak ja to oni mają pewnie na pęczki #!$%@? xD, dlatego wypisują do mnie całymi dniami.
@Flypho: Muszę zmartwić Twoje ego, wypisują głównie po to, żeby wrzucić kolejne CV do bazy i pokazać szefowi na koniec miesiąca, że rozwijają firmowy talent pool. Zazwyczaj nie mają zielonego pojęcia czym się zajmujesz, tym bardziej nie potrafią ocenić Twoich umiejętności, ale z perspektywy kogoś kto dość często przeprowadza techniczne rozmowy
Niedawno zmieniałem pracę i udało mi się umówić i przeprowadzić rozmowę rekrutacyjną i techniczną z KAŻDYM rekruterem któremu odpowiedziałem. Łącznie chciało się ze mną umówić ponad 50 firm, więc nie wiem co ty #!$%@? xD.
@Portmanteau:
W takim razie robię to dla twojego
Tak bardzo nie masz bólu dupska, że aż się zarejestrowałeś na Wykopie, żeby mi odpowiedzieć xDD