@4ntymateria: mało ruchu i dużo kalorycznego jedzenia i jest jak jest. Tylko że tacy ludzie nie jedzą takiej ilości jedzenia jaka wydaje się normalnemu człowiekowi duża. Mam na myśli że dla niego jedna porcja to porcja dla 4 osobowej rodziny. Serio widziałem raz jak grubas zjadł blachę ciasta na raz. Popychał jeden kawałek ciasta kolejnym, nawet tego nie przeżuł dobrze. I tak to z nimi jest.
@4ntymateria: kurde ale gdyby schudł, to faktycznie byłby chadem - te gęste włosy, brodka i jakby azjatycko-latynowska twarz. takie 8-9 /10 myślę, że mógłby mieć.
@DexterFromLab: chyba wiem o czym piszesz, to chodzi o takie kompulsywne napchanie się aż do poczucia sytości, takiego na granicy zaśnięcia. W Ameryce nazywają ten stan food coma. ( ͡°͜ʖ͡°)
@4ntymateria: no coś takiego. Ten grubas którego znalem wstydził się tego ile jadł więc np kupował w szkole 4 pizzerki, sklejał je majonezem, szedł w kont i wpychał do gardła. Pochłaniał to w 5 sekund twarzą do ściany żeby nikt nie widział tego wydarzenia.
We Wrocławiu stosują już podwójne słupki, by powstrzymać kierowców przed zajęciem każdego możliwego metra kwadratowego ( ͡º͜ʖ͡º) #wroclaw #samochodoza #slupkoza
źródło: comment_1633876038eG4D5fQ10kdorEe7e7570M.jpg
Pobierzźródło: comment_1633890223Vs3v5lmruSuuKnBKhLqCjr.jpg
Pobierz