Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SIerraPapa: a co w ogóle jest ta burza, kto zbiera podpisy no i co w ogóle z tymi podpisami zrobi uczelnia? Pewnie to jakaś petycja online która nie zrobi nic, jak wszystkie inne petycje online, ale zesrańsko symetrystki musi być xD
  • Odpowiedz
Serio?

@kulass: No właśnie serio? Trzeba chyba zapytać tę osobę, która to napisała. I niech powie kto konkretnie zbiera te podpisy i w jaki sposób.
Abstrahując od tego, że podpisy sobie można zbierać o co się chce - a potem wysłać je na księżyc bo taką to ma wartość.
  • Odpowiedz
@bacaa90:

grzebanie dzieciom w życiorysach i wyciąganie konsekwencji za grzechy rodziców to domena psychoprawactwa

Otoz nie, to domena najzwyklejszych lewaków. Kiedy do was to w końcu dotrze, ze przypisywanie innym własnych negatywnych cech nie sprawi nagle, ze rzeczywistość obróci się o 180’
  • Odpowiedz
Czyli popierasz odpowiedzialnosc dzieci za winę rodziców i na odwrót?

@KakaowyTaboret: Ale że co, twoim zdaniem Oksford kogoś wywali dlatego, że dostał petycję? Nad petycją może sie pochylą, i może wtedy zbadają sprawę i coś znajdą, co im nie będzie pasować.

Rozumiem, że w patologicznym środowisku powodem tego, że złodziej siedzi jest to, że się ofiara zgłosiła na policję, ale dla normalnych ludzi jest oczywiste, że winnym odsiadki złodzieja jest sam
  • Odpowiedz
wbrew prawu

@printf: A co niby robię wbrew prawu?

Co dokładnie jest nielegalnego w powiadomieniu uniwersytetu o zakazie wjazdu do kraju jednego z rodziców pewnej studentki oraz wskazanie, że być może sama jest z kategorii ludzi, których cenzurują? Jakby na jagiellonce studiowała córka terrorysty, to pewnie też byś kwikał, że nie można odpowaidać za swoich rodziców?
  • Odpowiedz
teraz piszesz jakieś farmazony jak wytknąłem ci hipokryzje i próbujesz sie wybielać.

@printf: Ale że jaka hipokryzja?

Czy ja gdzieś w ogóle pisałem, że w ogóle uznaję narodowca za człowieka?
  • Odpowiedz