Jak chce taki wniosek uzasadnić? Proszę wywalić panią X z uczelni, bo jej ojciec pan X zrobił coś co mi się nie podoba?
@pwone: Nie wiem, jak im napisałem że jedna ze studentek to córka pana Rafałka Z., mającego zakaz wjazdu do UK za ekstremizm oraz że sama może być z ich punktu widzenia ekstremistyczna. Czy coś zrobią to ich sprawa, ja swoje potomstwo wyślę na Łomonosowa.
Okej więc o cyganach można mówić śmierdzący złodzieje, o murzynach przestępcy debile a o Niemcach naziści.
@KakaowyTaboret: Jeszcze może powiedz, że prawaki od Bąkiewicza nie mają uprzedzeń do cyganów, a wakacje to spędzają na Luniku ( ͡°͜ʖ͡°)
Tak, jestem uprzedzony do wielu grup ludności - prawaków, gorliwych katolików, księży. Coś nie pasuje? Kredy potrzebujesz, by narysować coś na chodniku?
Juz wiem że gadam z nietolerancyjnym chamem który jest w stanie obrażać ludzi którzy nic mu nie zrobili.
@KakaowyTaboret: Ojoj, boli jak druga strona używa waszego języka? Co się stało? Niemiło i jednak tolerancja ważna?
A co to będzie, jak pokolenie Oskarków i Julek (obecnie lat ok. 15-18) dorośnie? Przecież tam 30% to zwolennicy razem, ponad 90% antyklerykałowie. Co to będzie, jak za 20-25 lat na ćwiterku czy co tam
Jestem lewakiem światopoglądowym, ale fajnie, ze tak bardzo opierasz się na stereotypach xDDDDDD co? Nie miesci się w głowie, ze mozna nie lubic nietolerancji i stereotypów nie wazne kogo dotykają?
Nie wiem jakiego rodzaju frustrację masz, ale jej obecności w świetle powyższych dowodów zaprzeczyć może tylko ktoś niespełna rozumu.
S-----------e, jesteście elementem szkodliwym, was się powinno wygonić z kraju. Nawet dać wam na bilety można, po prostu won z kraju, do którego nie pasujecie.
"Na pewno jesteś sfrustrowany, nie mogę bronić Ziemkiewicza ani p-----------ć się do ataków na jego crókę bez wyjścia na hipokrytę, ale NA PEWNO MASZ FRUSTRACJĘ, REEEEE".
Na pewno jesteś sfrustrowany, nie mogę bronić Ziemkiewicza ani p-----------ć się do ataków na jego crókę bez wyjścia na hipokrytę, ale NA PEWNO MASZ FRUSTRACJĘ, REEEEE
Popatrz na swoje posty. Tak normalny człowiek ze szczęśliwym życiem nie pisze. Frustracja, aż kipi. Oczywiście, że się nie przyznasz, ale to zwyczajnie
@Filipterka25: ty nie potrafisz pojąć ze jesteś takim samym bydłem, jak to nazwałaś, tyle ze o innych poglądach jeśli uważasz ze można robić jak się chce wbrew prawu itp bo tego wymaga w twojej opinii sytuacja.
#bekazlewactwa #4konserwy #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@pwone: Nie wiem, jak im napisałem że jedna ze studentek to córka pana Rafałka Z., mającego zakaz wjazdu do UK za ekstremizm oraz że sama może być z ich punktu widzenia ekstremistyczna. Czy coś zrobią to ich sprawa, ja swoje potomstwo wyślę na Łomonosowa.
@KakaowyTaboret: *chamski, nietolerancyjny - Filip Terka.
A czemu taki chamski? A jak odpisać na takie coś inaczej niż "zamknij mordę,
Okej więc o cyganach można mówić śmierdzący złodzieje, o murzynach przestępcy debile a o Niemcach naziści.
Spoko
@KakaowyTaboret: Jeszcze może powiedz, że prawaki od Bąkiewicza nie mają uprzedzeń do cyganów, a wakacje to spędzają na Luniku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, jestem uprzedzony do wielu grup ludności - prawaków, gorliwych katolików, księży. Coś nie pasuje? Kredy potrzebujesz, by narysować coś na chodniku?
Nie. Juz wiem że gadam z nietolerancyjnym chamem który jest w stanie obrażać ludzi którzy nic mu nie zrobili. Elo
@KakaowyTaboret: Ojoj, boli jak druga strona używa waszego języka? Co się stało? Niemiło i jednak tolerancja ważna?
A co to będzie, jak pokolenie Oskarków i Julek (obecnie lat ok. 15-18) dorośnie? Przecież tam 30% to zwolennicy razem, ponad 90% antyklerykałowie. Co to będzie, jak za 20-25 lat na ćwiterku czy co tam
@Filipterka25:
Jestem lewakiem światopoglądowym, ale fajnie, ze tak bardzo opierasz się na stereotypach xDDDDDD co? Nie miesci się w głowie, ze mozna nie lubic nietolerancji i stereotypów nie wazne kogo dotykają?
Nie wiem jakiego rodzaju frustrację masz, ale jej obecności w świetle powyższych dowodów zaprzeczyć może tylko ktoś niespełna rozumu.
Chciałbym
Komentarz usunięty przez moderatora
@kryptonim_putas:
"Na pewno jesteś sfrustrowany, nie mogę bronić Ziemkiewicza ani p-----------ć się do ataków na jego crókę bez wyjścia na hipokrytę, ale NA PEWNO MASZ FRUSTRACJĘ, REEEEE".
Morda tam, i szykuj dupcię na inflację.
Popatrz na swoje posty. Tak normalny człowiek ze szczęśliwym życiem nie pisze. Frustracja, aż kipi. Oczywiście, że się nie przyznasz, ale to zwyczajnie
@kryptonim_putas: "Nie podobajom mi siem twoje posty, po prostu musisz byś sfrustrowany!!!!!!!"
A co, jeżeli ci powiem że po prostu to lubię? Jedni lubię scat, inni oglądac tigera bonzo, ja prowokować prawackie
@Peeleejin: czyli jednak Ziemkiewicz to demon (ಠ‸ಠ)