Wpis z mikrobloga

To tak jakby tą córkę Tuska ktoś chciał atakować.

@ediz4: No przecież atakowaliście.

wieloma rzeczami bo Ty osiołku chcesz porównać powiedzmy dziennikarza czy polityka którego rodzina ma historię związaną z komunizmem do jakiejś dziewczyny która NIE JEST osobą
  • Odpowiedz
wieloma rzeczami bo Ty osiołku chcesz porównać powiedzmy dziennikarza czy polityka którego rodzina ma historię związaną z komunizmem do jakiejś dziewczyny która NIE JEST osobą publiczną i wiązać ją z poglądami jej ojca i na tej podstawie prześladować. To tak jakby tą córkę Tuska ktoś chciał atakować.

@ediz4: Osłem to możesz nazwać siebie ślepy adwokacie PiSu xD

To tak jakby tą córkę Tuska ktoś chciał atakować.

Przepraszam, a twoja ukochana
  • Odpowiedz
W którym miejscu paragraf 1 mówi o małoletnich?

@SIerraPapa: W żadnym, ale w oryginalnej treści komentarza nie pisałeś o §1. Założyłem więc, że uwaga dotyczy całego art. 202.

Ponieważ propozycja wysłania była skierowana do ciebie uznałem, że trzeba byc debilem by uważać że pisząc "wysłać" mam na myśli "opublikować", więc przyjąłem że jedyna prawdopodobną opcją jest to, że jesteś małoletni (§2).
  • Odpowiedz
@XpedobearX: Jego syn był zamieszany w jedną z największych afer finansowych RP a obecnie pracuje w urzędzie miasta Gdańska i ciągnie dotacje od państwa na swoją firmę. Tyle z twoich absurdalnych fikołków.
  • Odpowiedz
Przepraszam, a twoja ukochana partia nie atakowała jej i jego syna? xD

@XpedobearX: W jakiej piramidzie finansowej pracowała i w jaki kontrakt publiczny zaangażowana jest 19-to letnia córka Ziemkiewicza? Pytam bo nie wiem. Jest?
  • Odpowiedz
Jego syn był zamieszany w jedną z największych afer finansowych RP

@ediz4: Co prawda nie był, pracował w innej spółce, a i nie przy finansach, ale prawacki menel musi sobie rzygnąć. Jeszcze ten, no, Wałęsa dobrze obstawiał mecze bo mu komuniści sprzedawali cynki.
  • Odpowiedz
@SIerraPapa: a ja myślałem że to \*\*\* króluje w wypominaniu grzechów rodziców. Swoją drogą dzieci częściej mają odwrotne poglądy polityczne od rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
że trzeba byc debilem by uważać że pisząc "wysłać" mam na myśli "opublikować"

@Filipterka25: Obawiam się, że technicznie nie miałbyś innej możliwości niż opublikowanie zdjęcia pindola na mikro.

ale w oryginalnej treści komentarza nie pisałeś o §1

Co oznacza, że pisałem o całym.
  • Odpowiedz
Obawiam się, że technicznie nie miałbyś innej możliwości niż opublikowanie zdjęcia pindola na mikro

@SIerraPapa: Znaczy, że nie umiesz włączyć prywatnych wiadomości nawet, jeżeli się zgodzisz oglądać zdjęcia cudzego penisa?

Co oznacza, że pisałem o
  • Odpowiedz
Tak bardzo gardzić przebrzydłym lewactwem, a tak wiele mieć wspólnego. Ironia losu. Jako, że mode wywalił mój koment po czułym zgłoszeniu, napiszę to samo:

Jego syn był zamieszany w jedną z największych afer finansowych RP a obecnie pracuje w urzędzie miasta Gdańska i ciągnie dotacje od państwa na swoją firmę. Tyle z twoich absurdalnych fikołków.

W jakiej piramidzie finansowej pracowała i w jaki kontrakt publiczny zaangażowana jest 19-to letnia córka Ziemkiewicza? Pytam
  • Odpowiedz
@XpedobearX: TBH Amber Gold nie było piramida w takim sensie, jak fundusz Madoffa czy BKO:

1. Element kłamstwa co do modelu biznesowego:

- BKO i Madoff nie prowadzili praktycznie żadnych operacji finansowych, które prowadzić mieli w imieniu klientów (Madoff przez kilkanaście lat przed wielkim finałem nie inwestował zbieranych pieniędzy),
- AG mimo wszystko kupowało jakieś tam złoto (inna rzecz, że nieudolnie i przy
  • Odpowiedz
Jak tak bardzo mieszamy się w szukanie żydów i komuchów, którzy robią kariery dzięki korzeniom. Czy jeśli córka Ziemkiewicza skończy Oxford za grubę kasę z jego publicznego łgarstwa i partyjnego p---------a, nie będzie to takim samym "ciepłym startem" co znienawidzone komuchy? XD

@XpedobearX: Yhy, córka współzałożyciela parti OPOZYCYJNEJ (endecja), która miała wejść w skład OPOZYCYJNEJ Konfederacji to to samo, co dzieci komuchów, którzy sprowadzili i trzymali w kraju Armię Czerwoną
  • Odpowiedz